Streefkerk naar finale #kontaktbokaal na 5-0 zege tegen VVAC
Image is not available
Streefkerk - VVAC 3-0 rust #kontaktbokaal
Image is not available
Winst in eerste oefenduel https://t.co/hyZD3bhJ6k
Image is not available
Update renovatie 18 augustus https://t.co/amh4y3h3XO
Image is not available
Streefkerk - Bergambacht 3-1 eindstand
Image is not available
Slider

VVS Jo13-1

VVS Jo13-1

Sponsor: De Taxatheek
Website: http://www.taxatheek.nl
Klasse: 3e klasse 06

Spelers:
Jarno Noorland
Rop Noorland
Bram van der Heiden
Joost Liefhebber
Sam de Bruijn
Noah Smeijer
Jelmer de Bruijn
Milan Pierneef
Andreas Markestein
Arend van Wijk
Sander Mulder
Walter Booij
Maxim Smeijer
Nathan Jopse
Thies van den Berg

Leiders:
Rijco de Bruijn
John de Bruijn

Trainers:
Christiaan de Jong/Mats Brandwijk
Tim den Besten/Emilio Prins

6 Mei 2017 VVS JO13-1 – Heerjansdam JO13-2

Vandaag de alweer op een na laatste wedstrijd van onze mooie en vooral spannende competitie. Winnen betekend volgende week de kampioenswedstrijd thuis tegen RCD. Daar waren dus alle pijlen op gericht! VVS begint fel aan de wedstrijd. Na 5 minuten begint Heerjansdam te drukken. Over en weer volgen er leuke aanvallen. In de 13e minuut scoort Heerjansdam de 0-1, welliswaar een buitenspel doelpunt, maar de grensrechter is te druk met het spel en vergeet spontaan te vlaggen. Onze jongens, die al vaker tegen een achterstand hebben aangekeken, pakken de draad gewoon weer op en gaan op zoek naar de tegengoal.

Lees meer...

15 Apr 2017 ASWH JO13-3 – VVS JO13-1

De tegenstander van vandaag is ook een pittige tegenstander. Thuis weliswaar met 5-2 van gewonnen, maar toen speelde we wel een van onze beste wedstrijden van het seizoen. En na de nederlaag van afgelopen week waren we benieuwd hoe de jongens dat zullen oppakken. Als snel merkte we dat ze er op gebrand waren een en ander recht te zetten. We spelen tegen de nummer 3 in onze competitie met 2 punten verschil. Het belooft alweer een spannende wedstrijd te worden.

Lees meer...

25 Mrt 2017 RKSV RCD JO13-2 - VVS JO13-1

Vandaag spelen we tegen een voor ons bekende tegenstander. In de najaarscompetitie is RCD een plaats hoger geëindigd. Het beloofde dus vooraf een spannende wedstrijd te worden en dat werd het ook. In de 7e minuut breekt RCD door via de flanken, legt keurig af en RCD komt op 1-0. VVS doet iets terug via een mooie aanval die via Sander en Jarno bij Rick terecht komt en die schiet net naast. Nog geen minuut later een kans voor Sander en ook die mag er niet in. In de 14e minuut lukt het dan om gelijk te maken. Bram geeft een lange bal op Rop en die scoort de 1-1. In de 20e minuut worden we opnieuw gevaarlijk door een opnieuw mooie aanval via Rop, Jarno en Sander, die helaas eindigt in een corner. De verdediging van VVS staat als een huis, maar toch weet RCD door een onoplettendheid bij de keeper de 2-1 voor de rust te maken.

Lees meer...

1 Apr 2017 VVS JO13-1 – ASWH JO13-3

We spelen tegen de nummer 3 in onze competitie met 2 punten verschil. Een hele spannende wedstrijd dus, tegen een voor ons onbekende tegenstander. Winnen betekent afstand nemen met 5 punten en verliezen kost ons de koppositie. Zo spannend is onze competitie! De jongens begonnen direct fel aan de wedstrijd. Dat leverde in de 10e minuut een mooie solo van Rop op die breed gaf op Sam en die rondde beheerst af 1-0. Nog geen 5 minuten later was het ASWH die alleen op de goal van Milan af kwam maar naast schoot. In de 25e minuut lukte het ASWH toch om de gelijkmaker te scoren. Drie minuten later gaf Joost een mooie pass op Rop maar die schoot hoog over. Toch maakte VVS in de laatste minuut van de 1e helft de verdiende 2-1. Weer uit een voorzet van Rop die van afstand door Sam snoeihard werd ingeschoten.

Lees meer...

18 Mrt 2017 VVS JO13-1 – Wieldrecht JO13-2

Voor vandaag staat Wieldrecht op het programma. Uit bij Wieldrecht hadden we 1-4 gewonnen. Kijken of we thuis dezelfde uitslag op het bord kunnen zetten. Net als uit bij Wieldrecht verliep de 1e helft moeizaam. De kansen om te scoren kregen we wel. In de 4e minuut een mooie voorzet van Sam die Noah in een keer vol op de pantoffel raakte, maar helaas naast. In de 9e minuut breekt Rop door de verdediging van Wieldrecht heen, komt in scoringspositie, maar legt de bal breed waardoor de kans verloren gaat. In de 20e minuut opnieuw een kans, deze keer voor Sam, maar die raakt helaas de bal verkeerd en schiet naast. Toch valt de 1e goal in de 23e minuut voor VVS. Rop is de maker. Met deze 1-0 ruststand vertrekken we richting kleedkamer.

Lees meer...