Streefkerk - Leerdam Sport 4-1 eindstand
Image is not available
Streefkerk - Leerdam Sport 2-1 rust
Image is not available
2e pakt de periodetitel na een 1-0 overwinning op Groot-Ammers. Gefeliciteerd mannen!
Image is not available
Vanmiddag om 14.30 uur op Sportpark Streveland: https://t.co/B9XauvVhO5
Image is not available
Vanmiddag ook gluhwein en worsten. Tot straks op sportpark Streveland! Matchday!
Image is not available
Slider

17 Feb 2018 SteDoCo JO13-1 - VVS JO13-1

Na ongeslagen kampioen te zijn geworden in de 3e klasse van de najaarscompetitie nu lekker een klasse omhoog. Daar zijn onze mannen echt aan toe.

De eerste wedstrijd uit tegen SteDoCo in de 2e klasse van de voorjaarscompetitie. Na 3 minuten krijgt SteDoCo een corner. Door goed storen van de spits voor de goal van Streefkerk kan er vrij worden binnen gekopt 1-0. Dat is al vroeg tegen een achterstand aankijken. Na een tactische aanpassing, Bram meer naast Joost voetballend, neemt de druk van Streefkerk toe. Bij een mooie aanval wordt Sam neergehaald. De vrije trap wordt schitterend genomen door Noah, maar helaas spat de bal op de lat. De druk richting het doelgebied van SteDoCo neemt toe. Na een pass van Joost op Jarno en een schot op doel scoort Rop in de rebound de gelijkmaker: 1-1. Er volgen nog een aantal kansen over en weer. Een pass van Joost op Sam gaat net voorlangs. De laatste grote kans voor de rust is voor SteDoCo. De spits komt alleen voor de Milan maar mist.

In de 2e helft is duidelijk te zien dat beide ploegen met dezelfde missie het veld zijn ingestuurd. Namelijk vanaf de eerste minuut vol d’r op en snel proberen die voorsprong te pakken. Dat maakte er een hele spannende en leuke wedstrijd van. Na 20 minuten in 2e helft geeft Sander een diepe bal op Rop die afleg op Sam, maar helaas alweer de paal die in de weg zit. SteDoCo wordt in deze fase wat sterker, maar krijgt achterin bij Streefkerk geen kansen. Jelmer en Bram geven werkelijk geen kans meer weg. Overal zitten ze tussen. Dit tot frustratie van de voorhoede van SteDoCo. Opnieuw een mooie pass via Sander op Jarno maar mis. Na een pass van Rop op Sam maakt Sam de welverdiende 1-2 in het voordeel van Streefkerk. Met nog 5 minuten op de klok heeft SteDoCo geen echte kans meer gehad. Vlak voor het fluitsignaal breekt Rop nog een keer uit maar staat vanwege zijn ongelooflijke snelheid helemaal alleen voorin. Helaas geen aansluiting en de kans gaat verloren. Een knappe 1e overwinning in de 2e klasse. Alle jongens hebben genoten en moesten er met zijn allen voor knokken. Top mannen! Nu al zin in de volgende wedstrijd…..

Zaterdag spelen we een oefenwedstrijd om 8:45u thuis tegen 1e klasser De Alblas JO13-1!

comments