Wedstrijd #afgelast: #Streefkerk 1 - #Cluzona 1 12 december 2017 - 20:00
Image is not available
Maandag 11 december: alle trainingen afgelast https://t.co/3fNlsXBRt2 https://t.co/eInw4ciXqS
Image is not available
De Alblas - Streefkerk in beeld https://t.co/Wl9DiUulgj
Image is not available
Streefkerk houdt stand bij De Alblas https://t.co/mCTO80nI6i
Image is not available
Eindstand: De Alblas - Streefkerk 2-2
Image is not available
Slider

VVS Jo19-1

Sponsor: Timmerfabriek De Jong & Van Aartrijk
Website: http://www.dejongvanaartrijk.nl
Klasse: 2e klasse 3

Spelers:
Sam Streef
Sander Liefhebber
Jelle van der Wal
Thomas Schouten
Joey Kuiters
Brian Ouwerkerk
Sven Versteeg
Noah Wols
Niels Aanen
Twan Slob
Des Boom
Per van der Meijden
Jens Brandwijk
Mads Brandwijk
Thom van Zanten

Leiders:
John den Besten
René Liefhebber

Trainer:
John den Besten

Op de eerste zaterdag van december kwam de koploper uit onze competitie op visite op sportpark Streveland. Arkel JO19-1 heeft nog niet 1 wedstrijd verloren en zou die reeks vast voort willen zetten. In de wedstrijd voor ons werd onze JO17 kampioen en motiveerde ons wel om er vandaag een mooie wedstrijd van te maken en dat werd het………………………… aan onze kant.

Lees meer...

Afgelopen zaterdag speelde JO19 bij DFC in Dordrecht. Tegen dit team hadden we eerder voor de beker thuis gespeeld en we wisten dat ons een pittig potje stond te wachten. DFC beschikt over veel fysiek sterke spelers en een aantal goede dribbelaars. Toch besloten we om van ons vaste concept af te wijken. Dit leverde uiteindelijk een punt op.

Lees meer...

De zon komt op en de spelers van JO19 zitten al in de kleedkamer!! De aftrap voor de wedstijd tegen Heerjansdam staat om 9.45 uur gepland en dat is écht vroeg als je er van houdt om op vrijdagavond te gaan stappen tot 3.00-4.00 uur. Toch had iedereen na de overwinning vorige week tegen GJS er zin in.

Lees meer...

De blauw zwarten uit Zwijndrecht kwamen afgelopen zaterdag naar sportpark Streveland. Pelikaan staat gelijk met ons in de stand. Alleen hebben wij een iets beter doelsaldo. We verwachten dus een gelijkwaardige tegenstander, zoals haast elke wedstrijd is in onze competitie.

VVS begon strijdlustig aan de wedstrijd. We hadden de wind in de rug en dat helpt altijd. Het eerste kwartier speelden we goed en kregen een paar kansen. De eerste goal viel dan ook terecht aan onze kant. Niels Aanen haalde de achterlijn en met een strakke lage voorzet speelde hij Jelle aan op de rand van de zestien meter en hij haalde genadeloos de trekker over en liet de keeper kansloos, 1-0. Dit was echt een trainingsgoal. Wat er na deze goal met VVS gebeurde is onverklaarbaar, maar er werd niet meer gevoetbald. De ballen werden zomaar weggeschoten en er kwam geen bal meer in de voeten van een medespeler. Pelikaan kon hierdoor in de wedstrijd komen en kregen door ons slordige spel ook kansen en terecht werd het dan ook 1-1. Dit werd tevens de ruststand.

Lees meer...

Op de laatste dag met zomertijd moesten we om 13.00 uur spelen in Dalem of te wel Gorinchem Oost tegen GJS. Deze tegenstander heeft een prima seizoenstart gemaakt en staat op een gedeelde tweede plaats. Dit beloofde dus een zware wedstrijd te gaan worden. We mochten vandaag op tuin 4 spelen. Een echt grasveld met veel hobbels, een mini dug-out en scheve krijtlijnen. VVS had er veel zin in en dit bleek ook wel toen de scheids blies voor de aftrap.

Lees meer...