Bijeenkomst wedstrijd app dinsdagavond 24 oktober https://t.co/fw7HFIvlqH
Image is not available
Gebruik kunstgras en sportcomplex https://t.co/SPa9DoWCyG
Image is not available
Streefkerk wint van DFC https://t.co/d5m99RjMcw
Image is not available
Tussenstand: Streefkerk - DFC 6-1 76e minuut
Image is not available
Tussenstand: Streefkerk - DFC 6-0 Lennert de Vries 61e minuut
Image is not available
Slider

VVS Jo19-1

Sponsor: Timmerfabriek De Jong & Van Aartrijk
Website: http://www.dejongvanaartrijk.nl
Klasse: 2e klasse 3

Spelers:
Sam Streef
Sander Liefhebber
Jelle van der Wal
Thomas Schouten
Joey Kuiters
Brian Ouwerkerk
Sven Versteeg
Noah Wols
Niels Aanen
Twan Slob
Des Boom
Per van der Meijden
Jens Brandwijk
Mads Brandwijk
Thom van Zanten

Leiders:
John den Besten
René Liefhebber

Trainer:
John den Besten

Vroeg op! Er stond een uitwedstrijd bij Kozakken Boys op het programma…… om 10.00 uur. Dit betekende om 8.45 uur vertrekken en dat is voor sommige spelers best pittig. Eenmaal aangekomen in Werkendam was er niets meer te merken van vroegte. Het was daar levendig en erg druk op het complex. Over complex gesproken: je kan merken dat er hier op een hoger niveau gevoetbald wordt. Alles ziet er prima verzorgd uit. We mochten op veld 1 spelen en even werd gedacht dat dit het hoofdveld was, maar dat bleek niet zo te zijn.

Lees meer...

Na de nederlaag van vorige week (3-2 bij sc Emma) wilden we vandaag proberen onze eerste punten van deze competitie binnen te slepen. De Zwerver was vandaag onze tegenstander en zij hadden in hun eerste wedstrijd ook met 3-2 verloren. Voor beide teams lag er dus een mooie uitdaging.

VVS startte velen malen beter dan in de eerste wedstrijd en liet zich deze week niet verrassen. Met goed aanvallend voetbal wisten we veel voor de goal van De Zwerver te komen. Het risico met deze spelstijl was wel dat de Zwerver in de omschakeling met hun snelle nummer 7 erg gevaarlijk kon worden.

Lees meer...

De voorbereiding op het nieuwe seizoen bestaat uit het spelen van twee halve wedstrijden voor de Kontakt bokaal en drie wedstrijden voor de beker. JO19 speelde tijdens de Kontaktbokaal tegen VVAC en verloren deze wedstrijd met 1-2, zodat we onze tweede wedstrijd voor de derde en vierde plaats moesten spelen. Onze tegenstander in de tweede wedstrijd was Ameide en door een 3-2 overwinning eindigden we op een derde plaats.

Lees meer...