Streefkerk naar finale #kontaktbokaal na 5-0 zege tegen VVAC
Image is not available
Streefkerk - VVAC 3-0 rust #kontaktbokaal
Image is not available
Winst in eerste oefenduel https://t.co/hyZD3bhJ6k
Image is not available
Update renovatie 18 augustus https://t.co/amh4y3h3XO
Image is not available
Streefkerk - Bergambacht 3-1 eindstand
Image is not available
Slider

VVS Jo19-1

VVS Jo19-1

Sponsor: Timmerfabriek De Jong & Van Aartrijk
Website: http://www.dejongvanaartrijk.nl
Klasse: 2e klasse 3

Spelers:
Sam Streef
Sander Liefhebber
Jelle van der Wal
Thomas Schouten
Joey Kuiters
Brian Ouwerkerk
Sven Versteeg
Noah Wols
Niels Aanen
Twan Slob
Des Boom
Per van der Meijden
Jens Brandwijk
Mads Brandwijk
Thom van Zanten

Leiders:
John den Besten
René Liefhebber

Trainer:
John den Besten

Oranje Wit uitDe laatste wedstrijd van dit seizoen wordt gespeeld bij Oranje Wit en wat een respect verdient deze vereniging als je ziet wat daar allemaal gebeurt om een voetbalzaterdag goed te laten verlopen. Zelfs het uitdelen van de ranja aan alle jeugdteams is daar een dagtaak. Bij aankomst hoorden we dat we op veld F mochten spelen en dat is helemaal weer tegen de N3 aan, op gras, maar zonder dug-outs. Het kampioenschap stond vandaag op het spel en dat was van de gezichten van de mannen af te lezen. Iedereen was knijter nerveus, maar dat was in de wedstrijd niets meer van terug te zien. Het was lekker druk langs de lijn met meegereisde supporters, dus laat de wedstrijd maar beginnen….

Vanaf de aftrap wilde VVS aan onze tegenstander laten zien, dat wij kampioen konden worden vandaag. Oranje Wit staat vierde in de stand en moest vandaag alleen zijn sportieve plicht vervullen en dat wilden ze graag. Het werd een lastige eerste helft waarin wij wel de bovenliggende partij waren, maar het krachtsverschil was niet groot. Het bleef bij een aantal kansen voor VVS, geen voor Oranje Wit en 1 goal van Jelle. We gingen dan ook met een voorsprong de rust in, maar de marge was erg klein.

Lees meer...

Na 9 wedstrijden staat VVS bovenaan in de competitie met 21 punten, maar heeft de hete adem van Dubbeldam (18 punten uit 8 wedstrijden) en Papendrecht (15 punten uit 7 wedstrijden) in de nek. Het blijft dus spannend tot op de laatste wedstrijddag. In theorie heeft Dubbeldam de beste papieren, maar zij zullen dus wel 2 keer moeten winnen om VVS voor te blijven.

Lees meer...

Spelen we bij Groote Lindt of bij ZBC’97? Een logische vraag als je tegen een combinatie elftal speelt. Het antwoord was bij ZBC’97. Een tegenstander die precies gelijk met ons staat in de stand en het einde van de competitie begint te naderen. Dus de verschillen kunnen in 1 wedstrijd gemaakt worden. Het was voor ons een belangrijk potje om de druk op de bovenste plaats zo groot mogelijk te houden, maar hetzelfde gold natuurlijk ook voor onze tegenstander.

Lees meer...

Er waren weinig thuis wedstrijden op paaszaterdag en om die reden was de wedstrijd van JO19 om 14.30 uur gepland. Onze tegenstander had onlangs van de nummer 1 uit onze competitie gewonnen, dus waren we op onze hoede. Er waaide een flinke noord westen wind en in de eerste helft wilden we daar graag van profiteren.

Lees meer...

2 weken terug stond de wedstrijd tegen De Zwerver op het programma en afgelopen maandagavond zijn we deze wedstrijd uit wezen spelen. Dit kwam door een zeer ongelukkige blessure van een speler van De Zwerver, die zwaar zijn enkel blesseerde bij een poging de bal uit de goal te houden. Tussendoor stond de thuiswedstrijd tegen Sliedrecht op het programma.

Lees meer...