VVAC - Streefkerk 2-3 eindstand #emcup
Image is not available
VVAC - Streefkerk 0-2 rust
Image is not available
Toegang einde veld 2 gesloten https://t.co/7Z8Zb6VdSF https://t.co/EMWLpL0Mek
Image is not available
De minuut van Manou Westbroek! https://t.co/0Kz7eRPNXi https://t.co/Fe72mt3FmW
Image is not available
Streefkerk JO19 - SSW JO19 (5-0) in beeld https://t.co/Cw6QaQoXb4
Image is not available
Slider

De voorbereiding op het nieuwe seizoen bestaat uit het spelen van twee halve wedstrijden voor de Kontakt bokaal en drie wedstrijden voor de beker. JO19 speelde tijdens de Kontaktbokaal tegen VVAC en verloren deze wedstrijd met 1-2, zodat we onze tweede wedstrijd voor de derde en vierde plaats moesten spelen. Onze tegenstander in de tweede wedstrijd was Ameide en door een 3-2 overwinning eindigden we op een derde plaats.

Voor de bekerwedstrijden waren we in een poule ingedeeld bij MVV’58 JO19-1, Altena JO19-1 en Lekvogels JO19-1. Dit beloofde alle drie leuke wedstrijden te worden, want deze tegenstanders gaan in de competitie op het zelfde niveau spelen als wij. De eerste wedstrijd moesten we uit naar Meteren, waar MVV’58, net als wij, ook een heel nieuw kunstgras veld hadden. De coach van MVV’58 vond een kunstgrasveld maar niets, want je kon nu niet zomaar meer een wedstrijd afgelasten als spelers op vrijdag waren wezen stappen!! Dit is de mooiste reden waarom je geen kunstgrasveld zou willen, die we gehoord hebben tot nu toe. De wedstrijd werd door ons met 2-3 gewonnen, maar tijdens de wedstrijd viel het vooral op dat de scheidsrechter er steeds meer voor zorgde dat het niet leuker werd op het veld. Jammer van de wedstrijd.

Vervolgens werd de week erna de wedstrijd thuis tegen Altena afgelast en moesten we vervolgens weer uit bij Lekvogels. Dit werd opnieuw een gelijk opgaande wedstrijd met kansen over en weer. Dit keer trokken we aan het kortste eind en verloren met 4-2.

De laatste wedstrijd werd thuis op het nieuwe kunstgrasveld op woensdagavond gespeeld. In deze wedstrijd was VVS het grootste deel van de wedstrijd de bovenliggende partij, terwijl we niet goed speelden. We wonnen de wedstrijd met 5-2 en gaan door deze uitslagen waarschijnlijk niet door naar de volgende ronde. Een voorbereiding waarin we 14 keer scoorden en ook 12 tegengoals kregen. We weten dus nu waar we aan moeten werken!

comments