VVAC - Streefkerk 2-3 eindstand #emcup
Image is not available
VVAC - Streefkerk 0-2 rust
Image is not available
Toegang einde veld 2 gesloten https://t.co/7Z8Zb6VdSF https://t.co/EMWLpL0Mek
Image is not available
De minuut van Manou Westbroek! https://t.co/0Kz7eRPNXi https://t.co/Fe72mt3FmW
Image is not available
Streefkerk JO19 - SSW JO19 (5-0) in beeld https://t.co/Cw6QaQoXb4
Image is not available
Slider

Na de nederlaag van vorige week (3-2 bij sc Emma) wilden we vandaag proberen onze eerste punten van deze competitie binnen te slepen. De Zwerver was vandaag onze tegenstander en zij hadden in hun eerste wedstrijd ook met 3-2 verloren. Voor beide teams lag er dus een mooie uitdaging.

VVS startte velen malen beter dan in de eerste wedstrijd en liet zich deze week niet verrassen. Met goed aanvallend voetbal wisten we veel voor de goal van De Zwerver te komen. Het risico met deze spelstijl was wel dat de Zwerver in de omschakeling met hun snelle nummer 7 erg gevaarlijk kon worden.

Zo ontstond ook de eerste goal van de wedstrijd en was het ondanks het betere spel van VVS 0-1. Na een omzetting achterin waarin Joey naar links ging en Sam tegen de stevige spits ging spelen, leek alles achterin onder controle. Halverwege de eerste helft was het Noah die vanaf de rechterkant de bal voor wilde geven. Met wat hulp van de keeper verdween de bal bij de eerste paal in de goal, 1-1. Niet lang daarna kon Per bij de tweede paal een harde voorzet binnen schieten en was het Sven vanaf de andere kant na een goede actie van Brian op de achterlijn, die de derde Streefkerkse goal maakte. Toch werd dit niet de ruststand. Ook de Zwerver scoorde nog een keer en zo was het 3-2 met de rust en was de wedstrijd nog lang niet beslist.

Met 4 verse spelers startten we de tweede helft richting de kantine en er veranderde niet veel aan het spelbeeld. VVS speelde op de helft van de tegenstander en zij werden telkens gevaarlijk na balverlies van ons. Sander maakte voor ons het verschil in de tweede helft. Hij zorgde ervoor dat VVS zijn kansen bleef krijgen en strooide met veel mooie passes. 2 keer wist Jelle hiervan te profiteren en scoorde de 4-2 en 5-2. Weer kwam De Zwerver terug in de wedstrijd door de 5-3 binnen te knallen. Toen Niels met een kopbal de 6-3 op het scorebord zette na opnieuw een assist van Sander leek de overwinning eindelijk binnen. Toch was het slot akkoord voor onze gasten uit Kinderdijk. Het werd dus uiteindelijk 6-4 voor Streefkerk. Het publiek was volgens ons de grote winnaar, want zij hebben een spannende en doelpuntrijke pot voetbal gezien.

comments