Streefkerk naar finale #kontaktbokaal na 5-0 zege tegen VVAC
Image is not available
Streefkerk - VVAC 3-0 rust #kontaktbokaal
Image is not available
Winst in eerste oefenduel https://t.co/hyZD3bhJ6k
Image is not available
Update renovatie 18 augustus https://t.co/amh4y3h3XO
Image is not available
Streefkerk - Bergambacht 3-1 eindstand
Image is not available
Slider

VVSO23 teamStreefkerk O23 is overtuigend poulewinnaar geworden in het Alblasserwaardtoernooi. De laatste wedstrijd, thuis tegen Groot-Ammers O23, werd met met liefst 8-1 gewonnen. Vanaf de aftrap was het Streefkerk dat de aanval zocht en Groot-Ammers op eigen helft vast zette. Het resulteerde in enkele grote kansen, onder andere voor Jelle van der Wal en Christiaan de Jong, die in de 15e minuut een penalty over schoot. Uiteindelijk kwam Streefkerk wel op een verdiende voorsprong. In de 23e minuut in schoot Jelle van der Wal vanaf de links de bal fraai in de rechter benedenhoek.

Streefkerk liet de teugels daarna wat vieren en dat betekende dat Groot-Ammers wat meer uit zijn schulp kon kruipen. In de 28e minuut zorgde dat zowaar voor de gelijkmaker. Linksbuiten Nando Odems ding er op links vandoor en schoot de bal tussen de benen van de keeper door. Tot de rust was Streefkerk vervolgens zoekende en speelde het wat slordiger dan in het eerste gedeelte van de wedstrijd. 

Na de rust was de wedstrijd binnen vier minuten beslist. Eerst was het Jaro Lieuwen die in de 47e minuut een corner in één keer binnen schoot en twee minuten later liep Christiaan de Jong de bal het doel in, wederom uit een corner.

Lees meer...

Streefkerk heeft de wedstrijd tegen Nieuw Lekkerland met duidelijke cijfers gewonnen van Nieuw Lekkerland. Het werd 7-1. Nieuw Lekkerland begon sterk en was in de beginfase meer in balbezit en dreigend voor het Streefkerkdoel. In de 25e minuut leverde een vermeende overtreding van Christiaan de Jong Nieuw Lekkerland een penalty en de voorsprong op. Daarna ging Streefkerk beter voetballen en een mooie actie van Joey van der Vlist zorgde ervoor dat een Lekkerlandspeler de bal over de eigen doellijn schoot en de ploegen in evenwicht bracht. In de 40e minuut bracht Mark de Lange de blauwzwarten op voorsprong.

Lees meer...

Al in de derde minuut kwam Streefkerk op voorsprong. Nadat de eerste vrije trap van Swen Slob nog werd gemist, ging de tweede er door toedoen van Nick de Ridder wel in. Streefkerk was daarna de sterkere ploeg en kreeg nog enkele goede kansen. Een schot van Mark de Lange werd gered door de keeper en Olaf Wols schoot de bal uit de draai net naast. In de 18e minuut kreeg Peursum de eerste grote kans. Een goed schot werd gepareerd door keeper Rick Reitsma. Zowel Streefkerk als Peursum kregen nog enkele kansen voor rust, maar er werd niet meer gescoord.

Lees meer...

Zaterdag 11 juni werden de finales voor het toernooi onder23 gespeeld in Sliedrecht. De mannen van trainer Pieter Lagendijk streden tegen Peursum om de 3e en 4e plaats. Op zich al een fantastische prestatie als je nagaat welke grote verenigingen aan dit toernooi hebben deelgenomen. 

En onze jongens wisten ook dit keer een overwinning te behalen. Met doelpunten van Jordi, Bas en Mark (2x) wisten zij Peursum met 4-0 te verslaan en sleepten daarmee de 3e prijs in de wacht.

Lees meer...

De laatste poulewedstrijd van Streefkerk werd gespeeld op dinsdag 22 maart, met Nieuw Lekkerland als tegenstander.
Streefkerk begon goed aan de wedstrijd en had al snel een veldoverwicht. Maar toen Nieuw Lekkerland in de 10e minuut voor het eerst kwam opzetten, resulteerde dit meteen in een doelpunt. Een afstandsschot van de Lekkerlandse nummer 8 werd door gelegenheidskeeper Joey van der Vlist verkeerd beoordeeld en de bal glipte het doel in.
Streefkerk probeerde daarna de gelijkmaker te forceren, maar het spel werd slordiger. Na een half uur kreeg Jaro Lieuwen een groene kaart en werd de Streefkerkse dadendrang nog minder.

Lees meer...