Streefkerk naar finale #kontaktbokaal na 5-0 zege tegen VVAC
Image is not available
Streefkerk - VVAC 3-0 rust #kontaktbokaal
Image is not available
Winst in eerste oefenduel https://t.co/hyZD3bhJ6k
Image is not available
Update renovatie 18 augustus https://t.co/amh4y3h3XO
Image is not available
Streefkerk - Bergambacht 3-1 eindstand
Image is not available
Slider

VVS Mo15-1

VVS Mo15-1

Sponsor: Autobedrijf P. de Jong
Website: http://www.autobedrijfpdejong.nl
Klasse: 2e klasse 05

Spelers:
Demi de Bruijn
Femke Bouter
Amber van den Berg
Daimy Dekker
Lisa Pott
Michelle Booij
Myrthe Westmaas
Lorraine de Koster
Melinka Groeneveld
Michelle Prins
Elize Bouter
Liz Treure
Yasmine Vet

Leider(s):
-

Trainer(s):
-

We begonnen de wedstrijd gelijk goed, na nog geen 10 minuten spelen zat het eerste doelpunt  gemaakt door Melinka er al in 0-1. Ook de 0-2 en de 0-3 gingen via de voet van Melinka. Na een mooie redding van Michelle booij volgde de rust.

Na de rust scoorde Heukelum het eerste doelpunt, 1-3. Na een corner van VVS ging de bal via een voet van Heukelum in eigendoel 1-4. Er wordt leuk gespeeld. De 1-5 volgt van Michelle Prins en de 1-6 van Lorraine. Melinka maakte de wedstrijd af met de 1-7 en de 1-8. Het was een leuke wedstrijd.

Geschreven door Yasmine 

De wedstrijd begon moeizaam en de meiden lagen nog half te slapen! Maar door een goeie uittrap van de keeper Michelle b scoorde Melinka al naar 5 minuten de 0-1. Lekkerland is een goede tegenstanders dus het ging niet vanzelf de verdedigers moesten hard werken om de bal van het doel weg te houden. Maar dat lukte niet heel de tijd! Door dat wij nog lagen te slapen en niet helemaal wakker waren kwam de 1-1. Dit was ook de ruststand.

Na de rust gingen we verder we waren aan elkaar gewaagd maar door een schot van Michelle p scoorde ze de 1-2. In de laatste 30 seconde ging het nog moeizaam en scoorde Lekkerland bijna! Maar de verdedigers en de keeper waren helemaal bij het spel en trapte de bal weg. 2-1 was de eindstand na een zware pot. En is dit dus de 5de winst op rij!!!

geschreven door Melinka

Be Ready – Streefkerk Mo13

Omdat onze keepster Michelle B ziek was moesten we voor de wedstrijd nog een andere keepster, dat wilde Lisa en Daimy wel, allebei een helft. We begonnen de eerste helft met harde tegenwind. Door de wind en in de weglopen van de tegenstander duurde het een tijdje voor we konden scoren. Maar na een tijdje scoorde Yasmine met een mooi schot de 0-1. Even laten schoot Melinka in de hoek, 0-2. Doordat de tegenstander met zijn alle voor het doel in de weg bleven staan was het voor ons lastig om te scoren.  Maar uit eindelijk scoorde Lorraine de 0-3. Dit was ook de ruststand. De tweede helft was Be Ready het een beetje kwijt, waardoor het voor ons makkelijker was om te scoren.

Lees meer...

Streefkerk MO-13 – SSW MO-13

De eerste zonnige zaterdag van het jaar mochten we thuis voetballen tegen SSW, en jawel op het eerste veld! Het was een sterken tegenstander dus moesten we onwijs aan de bak. Na kansen over en weer scoorde SSW de 0-1, SSW was beter op dat moment. Onze verdediging ging er vol voor en lieten de tegenstanders er niet meer langskomen. Na de gelijkmaker 1-1 van Melinka die erop snelheid langs ging namen onze meiden het spel overwicht over van de Dordtenaren, wat resulteerde in een 2-1, een mooie volley van Melinka na een pass van Michelle Prins we gaan de rust in. 

Lees meer...

Wedstrijd VVAC Mo13 tegen VVS Mo13

We mochten eerst lekker uitslapen want we hoefde pas om 12.15 te voetballen. Toch leek het wel of we niet wakker geworden waren. We speelde niet super goed. Melinka heeft als eerste gescoord daarna Michelle p toen stond het 0-2. Net voor de rust scoorde VVAC, ruststand 1-2. Het bleef erg spannend. Lorraine scoorde bijna maar helaas de keeper sloeg de bal weg. Aan het eind is er niet meer gescoord. De scheids floot en de wedstrijd was afgelopen. Eindstand 1-2

Geschreven door Elize