VVAC - Streefkerk 2-3 eindstand #emcup
Image is not available
VVAC - Streefkerk 0-2 rust
Image is not available
Toegang einde veld 2 gesloten https://t.co/7Z8Zb6VdSF https://t.co/EMWLpL0Mek
Image is not available
De minuut van Manou Westbroek! https://t.co/0Kz7eRPNXi https://t.co/Fe72mt3FmW
Image is not available
Streefkerk JO19 - SSW JO19 (5-0) in beeld https://t.co/Cw6QaQoXb4
Image is not available
Slider

Sponsors

Deze maand staat Alara- Lukagro in de spotlights. André de Leeuw spreekt over de duidelijke missie van deze trouwe sponsor:

alara lukagroWe willen de wereld stiller maken. Veiliger. Gezonder. Meer volmaakt. Voor onze toekomst. En voor de toekomst van de generaties die ons volgen. We willen bouwen aan een samenwerkingsverband van vele ambitieuze medewerkers. En vanuit aandacht en respect voor onze mensen ieders vakmanschap voorop stellen. We willen investeren in de voortdurende ontwikkeling van duurzame, doelmatige technologie. En onze kennis en kunde delen met de wereld om ons heen. Zodat we vandaag, maar ook morgen de meest logische keuze zijn voor klanten, die net als wij streven naar de beste oplossing in het beheersen van geluid en trillingen.

Lees meer...

passantWe vervolgen de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand staat er een sponsor in het zonnetje. 

Deze maand zijn we in gesprek met Pieter Hak van Passant restaurant en catering in Moerdijk.

Passant restaurant en catering is al meer dan 13 jaar een begrip op het industrieterrein van Moerdijk. 

U kunt bij ons terecht voor een hapje en/of drankje aan de gezellige bar, maar ook voor een prima lunch of een uitgebreid diner. Zoekt u een rustig hoekje voor een (zakelijke) bespreking, een ruimte  voor een bijeenkomst, vergadering, receptie of feest? Dat is bij ons allemaal mogelijk!

Daarnaast dragen wij zorg voor bedrijfscatering en kunt u bij ons terecht voor party- en eventcatering. Passant is dus een mooi diverse bedrijf!

Lees meer...

mastermateOok in het nieuwe jaar vervolgen we de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand staat er een sponsor in het zonnetje. 

Deze maand zijn we in gesprek met Rene Kruithof, Filiaalleider  bij Mastermate Sliedrecht.  Mastermate is de Technische groothandel voor de Bouw en Bouw gerelateerde bedrijven met vestigingen praktisch overal in het land en een online webshop. 

Mijn naam is Rene Kruithof, 45 jaar, geboren in Nieuw-Lekkerland, maar sinds 1995 wonend in Dordrecht. Gehuwd en een zoon. Nu  zo’n 20 jaar werkend in de technische groothandel voor de bouw waarvan zo’n 10 jaar bij Mastermate.  Wat mij zeer interesseert in dit vak is de combinatie van advies/ kennis geven en verkoop. Oplossingsgericht meedenken en zonder grote druk de klant de juiste beslissing laten nemen. Vandaar dat ik mij op het moment zeer op mijn plek voel als filiaalleider van een kleine vestiging in Sliedrecht aan de Trapezium 50, waar ik samen met mijn collega Dik de winkel run.

Lees meer...

StudioHeartbeat

Ook in het nieuwe jaar vervolgen we de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand zal er een sponsor in het zonnetje staan. 

Deze maand zijn we in gesprek met Lianne Ouwerkerk, fotograaf/grafisch vormgever bij Studio Heartbeat. 

Studio Heartbeat levert allerlei soorten fotografie zoals bruidsfotografie, newborn fotografie en zakelijke fotografie. En kan ontwerpen verzorgen, zoals geboorte/trouwkaarten, huisstijlen en ander reclamedrukwerk.

Lees meer...

HoogeveenNieuw dit jaar is de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand zal er een sponsor in de spotlights staan. 

We zijn in gesprek met Johan Hoogeveen, eigenaar van Rijwielhandel Hoogeveen in Nieuw-Lekkerland, een allround fietsenwinkel met een uitgebreid assortiment e-bikes.

Lees meer...