Bijeenkomst wedstrijd app dinsdagavond 24 oktober https://t.co/fw7HFIvlqH
Image is not available
Gebruik kunstgras en sportcomplex https://t.co/SPa9DoWCyG
Image is not available
Streefkerk wint van DFC https://t.co/d5m99RjMcw
Image is not available
Tussenstand: Streefkerk - DFC 6-1 76e minuut
Image is not available
Tussenstand: Streefkerk - DFC 6-0 Lennert de Vries 61e minuut
Image is not available
Slider

Sponsors

passantWe vervolgen de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand staat er een sponsor in het zonnetje. 

Deze maand zijn we in gesprek met Pieter Hak van Passant restaurant en catering in Moerdijk.

Passant restaurant en catering is al meer dan 13 jaar een begrip op het industrieterrein van Moerdijk. 

U kunt bij ons terecht voor een hapje en/of drankje aan de gezellige bar, maar ook voor een prima lunch of een uitgebreid diner. Zoekt u een rustig hoekje voor een (zakelijke) bespreking, een ruimte  voor een bijeenkomst, vergadering, receptie of feest? Dat is bij ons allemaal mogelijk!

Daarnaast dragen wij zorg voor bedrijfscatering en kunt u bij ons terecht voor party- en eventcatering. Passant is dus een mooi diverse bedrijf!

Lees meer...

mastermateOok in het nieuwe jaar vervolgen we de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand staat er een sponsor in het zonnetje. 

Deze maand zijn we in gesprek met Rene Kruithof, Filiaalleider  bij Mastermate Sliedrecht.  Mastermate is de Technische groothandel voor de Bouw en Bouw gerelateerde bedrijven met vestigingen praktisch overal in het land en een online webshop. 

Mijn naam is Rene Kruithof, 45 jaar, geboren in Nieuw-Lekkerland, maar sinds 1995 wonend in Dordrecht. Gehuwd en een zoon. Nu  zo’n 20 jaar werkend in de technische groothandel voor de bouw waarvan zo’n 10 jaar bij Mastermate.  Wat mij zeer interesseert in dit vak is de combinatie van advies/ kennis geven en verkoop. Oplossingsgericht meedenken en zonder grote druk de klant de juiste beslissing laten nemen. Vandaar dat ik mij op het moment zeer op mijn plek voel als filiaalleider van een kleine vestiging in Sliedrecht aan de Trapezium 50, waar ik samen met mijn collega Dik de winkel run.

Lees meer...

StudioHeartbeat

Ook in het nieuwe jaar vervolgen we de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand zal er een sponsor in het zonnetje staan. 

Deze maand zijn we in gesprek met Lianne Ouwerkerk, fotograaf/grafisch vormgever bij Studio Heartbeat. 

Studio Heartbeat levert allerlei soorten fotografie zoals bruidsfotografie, newborn fotografie en zakelijke fotografie. En kan ontwerpen verzorgen, zoals geboorte/trouwkaarten, huisstijlen en ander reclamedrukwerk.

Lees meer...

HoogeveenNieuw dit jaar is de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand zal er een sponsor in de spotlights staan. 

We zijn in gesprek met Johan Hoogeveen, eigenaar van Rijwielhandel Hoogeveen in Nieuw-Lekkerland, een allround fietsenwinkel met een uitgebreid assortiment e-bikes.

Lees meer...

taxatheekNieuw dit jaar is de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Elke maand zal er een sponsor in het zonnetje staan. Deze maand zijn we in gesprek met: Maarten Jan van der Heiden, eigenaar van Taxatheek Rotterdam en Taxatheek Dordrecht. De Taxatheek is gespecialiseerd in de taxatie van woningen en bedrijfspanden.

Lees meer...