https://t.co/aJKuru7Cfv Inning contributie seizoen 2021-2022 weer van start! https://t.co/vBr3h5nKIk
Image is not available
https://t.co/Pi9t83p4IT Vernieuwing (o.a.) dak in beeld, deel 2
Image is not available
https://t.co/5h81Mzm6Me Vernieuwing dak in beeld, deel 1 https://t.co/mwYkvs5t2o
Image is not available
Vanmiddag vanaf 13.30 uur wedstrijdjes tussen @vvstreefkerk @vvdealblas @vvNwlekkerland op sportpark Streveland. K… https://t.co/THIQq3QeCA
Image is not available
Na project terras is nu project dak van start. Dit was heel hard nodig. Uiteraard mbv onze fantastische vrijwillige… https://t.co/i2DCmR8umN
Image is not available
Slider

Algemeen

JEUGDAFDELING V.V.STREEFKERK

Bij de jeugdafdeling van de v.v. Streefkerk staat de gezelligheid voorop, maar verliezen we natuurlijk ook de sportieve prestatie niet uit het oog. Alle teams worden op dezelfde manier behandeld, of ze nu op hoog niveau of een treedje lager spelen.
Alle jeugdelftallen worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers die een groot deel van hun vrije tijd besteden aan het goed begeleiden van de Streefkerkse jeugd.

Alle jeugdelftallen van de v.v. Streefkerk spelen in wedstrijdkleding die gratis door de club ter beschikking wordt gesteld.

 

Huis- en gedragsregels Jeugdafdeling VVS

De vereniging spant zich in om in het jeugdvoetbal zorg te dragen voor een goede opleiding en begeleiding van de spelers. Er moet naar gestreefd worden dat elke speler zoveel mogelijk plezier beleeft op elk prestatie niveau binnen de vereniging. Daarom heeft de jeugdcommissie huis- en gedragsregels samengesteld.

 huis_en_gedragsregels

Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/2018 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Kinderen van zeven tot en met negen jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau. In het seizoen 2018/2019 gaan de veranderingen ook in voor de teams van  O-10 t/m O-12.

Ook gaan er speltechnisch een aantal dingen veranderen die in een animatie worden uitgelegd:

Lees meer...

Het einde van het seizoen nadert. Dit betekent dat we weer richting tentenkamp gaan. Dit evenement wordt op 27 en 28 mei gehouden voor de pupillen van onze vereniging. Een vast item tijdens dit tentenkamp is de penaltybokaal. Het is de bedoeling dat alle pupillen bij familie, vrienden, buren en overige kennissen langs gaan om hun te sponsoren. Dit kan door een geldbedrag in te leggen voor iedere strafschop die gemaakt wordt tijdens de penaltybokaal.

Lees meer...