https://t.co/Kzmo5uCpkx UPDATE CORONA VIRUS vanaf 15 oktober 2020 https://t.co/erLt4wAsmJ
Image is not available
Weer een superlot van de grote clubactie verkocht. Deze keer door de veteranen + vrouwen. Klasse en erg bedankt! https://t.co/JvbfQ4iGNv
Image is not available
https://t.co/cx5ypjveVQ IFC JO13-3 / VVS JO13-1 (3 oktober 2020)
Image is not available
https://t.co/UJq9aIjP97 VVS JO13-1 / VVGZ JO13-2 (26 september 2020)
Image is not available
Ook Streefkerk 2 koopt superlot van de grote clubactie. Klasse mannen! https://t.co/zBcmgcNDtz
Image is not available
Slider

Het einde van het seizoen nadert. Dit betekent dat we weer richting tentenkamp gaan. Dit evenement wordt op 27 en 28 mei gehouden voor de pupillen van onze vereniging. Een vast item tijdens dit tentenkamp is de penaltybokaal. Het is de bedoeling dat alle pupillen bij familie, vrienden, buren en overige kennissen langs gaan om hun te sponsoren. Dit kan door een geldbedrag in te leggen voor iedere strafschop die gemaakt wordt tijdens de penaltybokaal.

Maar wat wordt er nu met de opbrengst gedaan. Vorig jaar heeft de penaltybokaal € 1.758,65 opgebracht. Het grootste deel van dit bedrag wordt dit jaar besteed aan een fantastisch evenement tijdens het tentenkamp. Dit fantastische evenement is een verassing en wordt nog geheim gehouden. Reken maar dat het een gave activiteit wordt. Het  bedrag wat over blijft wordt besteed aan trainingsmateriaal voor de pupillen.
De penaltybokaal wordt dit jaar gehouden op vrijdag 27 mei en begint om 19.00 uur. De man die de penalty van de pupillen tracht tegen te houden is onze keeper van het eerste, Bouke de Jong.
Van de opbrengst zal de helft besteed worden aan een goed doel en zal gaan naar FFK (Friends For Kika). Sponsor onze pupillen en steun het goede doel.