https://t.co/Kzmo5uCpkx UPDATE CORONA VIRUS vanaf 15 oktober 2020 https://t.co/erLt4wAsmJ
Image is not available
Weer een superlot van de grote clubactie verkocht. Deze keer door de veteranen + vrouwen. Klasse en erg bedankt! https://t.co/JvbfQ4iGNv
Image is not available
https://t.co/cx5ypjveVQ IFC JO13-3 / VVS JO13-1 (3 oktober 2020)
Image is not available
https://t.co/UJq9aIjP97 VVS JO13-1 / VVGZ JO13-2 (26 september 2020)
Image is not available
Ook Streefkerk 2 koopt superlot van de grote clubactie. Klasse mannen! https://t.co/zBcmgcNDtz
Image is not available
Slider

Van 25 t/m 27 januari zijn de junioren (37 junioren en 12 begeleiders) van VVS een weekend in de weer geweest in Loon op Zand. De kampeerboerderij "Land van Kleef" blijkt elk jaar weer een uitstekende locatie voor een weekend als deze. Met een voetbalveld en een privé bos op het terrein en de Loonse en Drunense duinen in de achtertuin, zijn er diverse activiteiten mogelijk. Deze keer vond het weekend plaats onder winterse omstandigheden, de Drunense duinen waren bedekt door een laag sneeuw, hierdoor leek het wel een weekendje wintersport.

Dit jaar werd op vrijdagavond afgetrapt met de jaarlijkse voetbalquiz. Voor de zaterdag waren diverse activiteiten gepland, een voetbaltoernooi, een hindernisbaan, een bosloop en mountainbiken. Door de winterse en zondags natte omstandigheden moest het programma enigzins aangepast worden, maar met enige improvisatie werd er een nieuw verantwoord programma in elkaar gedraaid. 's Avonds zijn de oudste junioren gaan stappen in Tilburg en hebben de overgebleven junioren een heftige "strijd" levend stratego gestreden in het besneeuwde privé bos, waarna de avond binnen afgesloten werd met diverse spellen (darten, tafeltennis, blackjack en Fifa 13). Kortom wederom een zeer geslaagd weekend met dit jaar als één van de hoogtepunten de mountainbike-tocht in het winterse landschap.

Een uitgebreid verslag van dit weekend zal verschijnen in ons clubblad. Inmiddels wordt ook alweer druk gewerkt aan een film van het hele weekend door onze paparazzi André. We kunnen bijna niet wachten!

    

groep1 kl

    

groep2 kl

    

groep3 kl

    

groep4 kl