https://t.co/Kzmo5uCpkx UPDATE CORONA VIRUS vanaf 15 oktober 2020 https://t.co/erLt4wAsmJ
Image is not available
Weer een superlot van de grote clubactie verkocht. Deze keer door de veteranen + vrouwen. Klasse en erg bedankt! https://t.co/JvbfQ4iGNv
Image is not available
https://t.co/cx5ypjveVQ IFC JO13-3 / VVS JO13-1 (3 oktober 2020)
Image is not available
https://t.co/UJq9aIjP97 VVS JO13-1 / VVGZ JO13-2 (26 september 2020)
Image is not available
Ook Streefkerk 2 koopt superlot van de grote clubactie. Klasse mannen! https://t.co/zBcmgcNDtz
Image is not available
Slider

Ook dit jaar willen we proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de jeugdafdeling.

Voetbal Vereniging Streefkerk heeft een actieve jeugdafdeling met enthousiaste leiders & trainers die er wekelijks voor zorgen dat onze jeugd getraind en begeleid wordt. Ook worden er diverse evenementen georganiseerd voor de jeugd; denk aan sinterklaas, toernooien, tentenkamp en de afgelopen seizoenen weer een ouderwets trainingsweekend voor de junioren. Uiteraard kost het materiaal en het organiseren van deze evenementen voor de jeugd veel geld. Om dit ieder jaar weer mogelijk te maken willen we jullie vragen ons hiermee te helpen.


Dit jaar staat de actie in het teken van NIEUWE BALLEN!!


Het is de bedoeling dat alle pupillen van de vereniging bij familie, vrienden, buren enzovoort langs gaan om te vragen of zij hun willen sponsoren. Dit kan door een geldbedrag te geven per gemaakte strafschop. Tijdens het tentenkamp nemen alle jeugdleden vijf strafschoppen. Voorbeeld: als u € 1,00 inzet per gemaakte strafschop en er worden er vijf benut, kost het u € 5,00; worden er drie benut, kost het u € 3,00.


De penalty-bokaal wordt gehouden op vrijdag 31 mei tussen 19.00 – 20.00 uur, u bent van harte welkom om te komen kijken.

Na afloop van de penalty-bokaal krijgt elke pupil een door de voetbalvereniging ondertekend briefje mee waarop het aantal gemaakte strafschoppen staat vermeld. Met dit briefje komen ze langs om het geld op te halen.


Wij willen jullie dan ook vragen om onze jeugdleden te sponsoren en daarmee de jeugdafdeling te ondersteunen.


Bedankt namens de voetballende jeugd.