Heeft onlangs een foto geplaatst https://t.co/APyVls79f1
Image is not available
Sv Meerkerk - Streefkerk (deel 2) https://t.co/2LoZapToSD
Image is not available
SV Meerkerk - Streefkerk fotoreportage https://t.co/lllOkVUjQ2
Image is not available
Sv Meerkerk - Streefkerk (0-2) https://t.co/u4EoN65CSZ
Image is not available
De opstellingen https://t.co/nojWgE0RI4
Image is not available
Slider

VVS Jo12-1

VVS_JO13-1Sponsor: De Taxatheek
Website: http://www.taxatheek.nl
Klasse: 3e klasse 06

Spelers:
Djordy Vet
Jacco Muit
Jarno Noorland
Rop Noorland
Bram van der Heiden
Joost Liefhebber
Sam de Bruijn
Noah Smeijer
Jelmer de Bruijn
Milan Pierneef
Andreas Markestein
Sander Mulder
Walter Booij

Leiders:
Rijco de Bruijn
John de Bruijn

Trainers:
Christiaan de Jong/Twan Slob
Tim den Besten/Mats Brandwijk

24 Maart 2018 Streefkerk JO13-1 - IFC JO13-1

Vandaag thuis tegen de koploper. Binnen 2 minuten scoort IFC na een vergissing achterin de 0-1. Na 5 minuten een mooie aanval via Rop die past op Sam. Sam gaat alleen op de goal af maar de keeper red. Ook na goed doorzetten van de Rop in de rebound staat de keeper in de weg. Het spel golft op en neer. IFC stuit na een mooie vloeiende aanval op keeper Milan die fantastisch red. Bij de volgende aanval van IFC maakt IFC hands binnen de 16 maar de scheids laat doorspelen en opnieuw red Milan. Net voor de rust past Djordy richting de 16, Jarno maakt een halve omhaal maar de bal gaat net naast.

Lees meer...

7 April 2018 ASWH JO13-2 - Streefkerk JO13-1

Uit bij ASWH speelde we op een superhard en hobbelig kunstgrasveld. Dat is even wennen als je thuis een super kunstgrasveld gewend bent. Binnen 1 minuut scoort Rop na een schitterende aanval via Noah, Joost, Jarno en Rop de 0-1 voor Streefkerk. ASWH is wakker geschud en biedt een tijd lang behoorlijke tegenstand. Na 20 minuten breekt Rop door de verdediging heen en scoort, echter de bal wordt uit het doel weggewerkt, de grens vlagt niet en de scheids laat doorspelen. Na een mooie aanval over rechts legt Rop af op Sam en die schiet net naast. Twee minuten voor de rust valt dan toch de verdiende 0-2. Sam scoort in een drukke 16 via een frommelgoal.

Lees meer...

10 Maart 2018 Alblasserdam JO13-1 - Streefkerk JO13-1

Alblasserdam was vanaf de start fysiek sterker en speelde in een 4-4-2 opstelling. Streefkerk had daar duidelijk zichtbaar moeite mee. In deze fase scoorde Alblasserdam terecht de verdiende 1-0. Om wat meer  druk naar voren te krijgen werd Bram doorgeschoven naar het middenveld. Hierdoor werd Streefkerk sterker.  Net voor rust past Joost op Rop, die loopt alleen op het doel af en moet zelf schieten, maar geeft te hard breed op Jarno en weg kans.

Lees meer...

11 April 2018 Streefkerk JO13-1 – RKsv RCD JO13-1

Een doordeweekse wedstrijd thuis tegen de hekkensluiter. Dat beloofd een makkelijk avondje zal je denken. Niets was minder waar… Het werd een heel spannende pot met veel strijd en eindigt in nul punten voor Streefkerk. Streefkerk opende fel en had in 3 minuten 2-0 voor moeten staan. Na 6 minuten is het echter RCD dat vanuit een buitenspel situatie (en een slapende grensrechter ;-() de 0-1 scoort. Na een kwartier spelen trekt Rop de stand gelijk na een mooie lob over de keeper: 1-1. Nog geen 4 minuten later komt RCD opnieuw op voorsprong en maakt de 1-2. Net voor rust scoort RCD zelfs de 1-3.

Lees meer...

17 Feb 2018 SteDoCo JO13-1 - VVS JO13-1

Na ongeslagen kampioen te zijn geworden in de 3e klasse van de najaarscompetitie nu lekker een klasse omhoog. Daar zijn onze mannen echt aan toe.

De eerste wedstrijd uit tegen SteDoCo in de 2e klasse van de voorjaarscompetitie. Na 3 minuten krijgt SteDoCo een corner. Door goed storen van de spits voor de goal van Streefkerk kan er vrij worden binnen gekopt 1-0. Dat is al vroeg tegen een achterstand aankijken. Na een tactische aanpassing, Bram meer naast Joost voetballend, neemt de druk van Streefkerk toe. Bij een mooie aanval wordt Sam neergehaald. De vrije trap wordt schitterend genomen door Noah, maar helaas spat de bal op de lat. De druk richting het doelgebied van SteDoCo neemt toe. Na een pass van Joost op Jarno en een schot op doel scoort Rop in de rebound de gelijkmaker: 1-1. Er volgen nog een aantal kansen over en weer. Een pass van Joost op Sam gaat net voorlangs. De laatste grote kans voor de rust is voor SteDoCo. De spits komt alleen voor de Milan maar mist.

Lees meer...