En het terras is helemaal dicht! Nu nog voegen, hek en bankjes plaatsen en straat voor terras ophogen. Genoeg te do… https://t.co/JZv0CS90xr
Image is not available
https://t.co/riC9MCNuIP Kom deze maand gratis meetrainen bij vv Streefkerk https://t.co/jQnKDVTdsK
Image is not available
https://t.co/dOdlfRX1QP JO 07 in het nieuw!
Image is not available
Mooi begin! Jo07 in het nieuw bij aanvang KNVB regio cup. Helaas....tegenstander komt niet opdagen.... Trost op onz… https://t.co/sARp3TuRaP
Image is not available
https://t.co/l1OSoL1yyM We gaan op zaterdag weer open! https://t.co/Q2ZfNcTPkV
Image is not available
Slider

VVS Jo13-1

 

Leider/trainer 1: Marco van Wijk
Leider/trainer 2: Arjan den Ouden
Trainer 3: Glen Ansink
Trainer 4: Julian Holleman

Klasse: 3e

Sponsor: de Bruijn Bouw

Training: di/do 18:30 - 19:30u

Spelers:
Daniela Barbeito
Kevin de Bruijn
Boaz van der Heiden
Richard de Jong
Rick Lagendijk
Christian van Muijlwijk
Steven den Ouden
Stef Reijm
Joas Schoonderwoerd
Denley Stolk
Robin Timmer
Jayden van Wijk
Simon van Zoelen

Beste ouders en spelers,

Allereerst de beste wensen voor 2020 voor u allen en dat we in een goede gezondheid de 2e seizoenshelft weer enorm veel plezier met elkaar mogen hebben.
Want plezier hebben we zeker gehad met elkaar en voor de ouders die niet altijd in de mogelijkheid zijn om te komen kijken wil ik u mijn ervaringen met uw zoon delen.

Want gemakkelijk was het zeker niet als je als coach van een team 14 namen doorkrijg waar je er slechts 4 van kent. Wetende dat het voor de meeste spelers ook nog eens een grote overgang gaat worden om op een groot veld te gaan spelen waren voor mij in het begin 3 punten belangrijk; zo snel mogelijk er 1 team van maken waar plezier en passie de boventoon moet voeren, spelers zo snel mogelijk positiespel op dat grote veld te laten spelen en spelers zo snel mogelijk op een voor hun favoriete positie te laten spelen.

Voorafgaand aan het seizoen hebben alle spelers bij mij hun voorkeur mogen uitspreken qua positie en mochten zij aangeven of ze de aanvoerdersband wilde dragen.
Aan de hand hiervan zijn we met 3 bekerwedstrijden gestart waarbij we tweemaal 2-2 en eenmaal met 2-3 hadden gewonnen. Netjes 2e geworden en een graadmeter voor de competitie, immers al deze tegenstanders zaten ook in onze competitie.
Het mooiste compliment gaf de coach van Drechtsteden aan ons na onze 1e bekerwedstrijd dat hij vond dat wij al zeer goed positie speelden en dat hij ons een goed team vond, iets waar ik hem aan het einde van het seizoen nog aan kon helpen herinneren.

Wie had immers gedacht dat wij onze op 30 Nov toen wij weer bij Drechtsteden mochten voetballen, ditmaal voor de competitie, als enige ploeg zouden winnen van de koploper. Hier hebben wij onze beste wedstrijd van het seizoen gespeeld waarbij ik de jongens 1 simpele opdracht heb meegegeven, ondanks de vrieskou stropen jullie allemaal de mouwen op voordat je het veld oploopt en je speelt vanaf minuut 1 volop plezier en passie vanuit je positie. Ik wist dat we goed konden voetballen maar wat de jongens daar lieten zien was formidabel en na een lange tussenstand van 1-2 waarbij de wedstrijd nog alle kanten uitkon wisten wij 10 minuten voor tijd de verlossende 1-3 en later nog 1-4 te scoren. Wederom kwam de coach naar mij toe en moest weer toegeven dat wij toch echt een hele goede ploeg zijn.
En ondanks dat ik verwacht dat Drechtsteden kampioen zal worden, op het moment van schrijven zijn er nog 3 ploegen in de race voor het kampioenschap, Drechtsteden, DFC en Streefkerk, is het toch geweldig om te kunnen zeggen dat wij van zowel Drechtsteden als ook DFC hebben gewonnen.

Het venijn van de competitie zat in de staart, ook van DFC moest gewonnen worden om mee te blijven doen om de koppositie. Voorafgaand aan deze wedstrijd hadden wij als team en als coach toch een negatieve ervaring, 2 ziekmeldingen vlak voor aanvang van de wedstrijd en wetende dat je als vereniging en coach die ochtend 3 spelers helaas moest schorsen, zorgden ervoor dat we de wedstrijd met 10 man moesten starten. Wederom zag ik een team die de mouwen opstroopten en zelf met 2-1 voorsprong de rust ingingen. Uiteindelijk wonnen we vlak voor tijd de wedstrijd met 3-2, geen mooi voetbal maar wel een wedstrijd met 150% inzet !.

Deze uitslag zorgde ervoor dat wij onze laatste wedstrijd van 2019 tegen IFC met 1 opdracht het veld ingingen, maak er voor het publiek een mooie kerstshow van met liefst dubbele cijfers om zo DFC qua doelsaldo voorbij te gaan ( wij stonden 7 doelpunten achter ). Ook is het voor een coach en ik begrijp voor spelers dat dit niet altijd makkelijk is wat ik hen zeg, totaal niet belangrijk wie er scoort, als er maar gescoort wordt. Dit heb ik ze voorafgaand ook duidelijk gemaakt, blijf goed overspelen. Na 15 minuten en nog steeds 0-0 op het scorebord gaf mede-coach Marko bij mij aan wat ik ze verteld had in de kleedkamer want niemand wilde op de goal schieten, we bleven maar overspelen naar elkaar. Gelukkig na de verlossende 0-1 kwam de VVS-trein op gang om vervolgens met 0-8 te gaan rusten. Heel knap van de jongens is dat ze de discipline hebben weten te behouden om na de rust te blijven voetballen tot de laatste minuut toe met als eindresultaat 1-18 !! Nadat we het publiek hebben bedankt gingen we ons opmaken voor de winterstop in de wetenschap dat er in Januari nog inhaalwedstrijden gaan komen en wij afhankelijk zijn van de 2 uitslagen van Drechtsteden.

Laatste leuke weetjes over uw team en wat uw zoon heeft meegemaakt;

Uit tegen Heerjansdam onze eerste competitiewedstrijd waar de scheidsrechter 0-4 als einduitslag had doorgegeven ipv 0-5 en waarbij het een paar weken heeft geduurd, met hulp van onze jeugdvoorzitter, om deze stand gecorrigeerd te krijgen.

Onze jongste speler Simon die direct ons team heeft geholpen door in het begin van het seizoen een paar wedstrijden tussen de palen te gaan staan ivm blessure van onze keeper.

Dat iedereen zin had in een vriendschappelijke wedstrijd in de herfstvakantie, niet wetende dat dit een damesteam van Stedoco was.

Thuis tegen EBOH wij verloren hebben door de enorme hoosbui die over Streefkerk trok en een aantal spelers het idee hadden om tijdens de rust met hun voetbalkleren aan onder de warme douche te gaan staan om vervolgens zeiknat de 2e helft gaan starten.

Dat wij onze slechtste helft ( uit tegen Oranje-Wit waar wij met 6-4 achter stonden tijdens met de rust ) , de wedstrijd in de allerlaatste seconde wisten te winnen met 7-8 en hun coach na afloop tegen mij zei niet te begrijpen wat hier in Dordrecht die ochtend gebeurd was, 15 doelpunten in 1 wedstrijd !! En dat zelfs onze eigen keeper waarschijnlijk als enige baalde van de einduitslag.

Dat de meest kleurrijke persoon binnen ons team onze keeper was tijdens de wedstrijd uit bij ASWH omdat zijn keepersshirt niet in de wastas zat en hij mocht keepen met een tenue van ASWH waardoor we het beeld kregen van felgele sokken, zwarte broek, lichtbruin keepersshirt en paarse handschoenen.

Ik hoop dat u na het lezen van dit verslag van de eerste seizoenshelft net zo enthousiast blijft om straks vol nieuw plezier en passie de 2e seizoenshelft te gaan starten. En al bestaat de kans dat wij een klasse hoger worden ingedeeld door onze goede resultaten blijven we streven naar de beste teamresultaten en hoop ik u dit nieuwe jaar wederom langs de lijnen te mogen verwelkomen.

Groeten,

Leonard Pierneef