De eerste actie van de supporters van onze prachtige club. Wat gaaf! https://t.co/Y8IV89a5Ph
Image is not available
Eindstand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 2-7.
Image is not available
Ruststand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 1-3
Image is not available
De eerste oefenwedstrijd van dit nieuwe seizoen op sportpark Streveland. We spelen om 14.30 uur tegen buurman… https://t.co/6Uzp179kdL
Image is not available
We gaan weer voetballen! Morgen 17 augustus om 14.30 uur de eerste oefenwedstrijd: Streefkerk - Nw Lekkerland. Kant… https://t.co/YkIWvddlXj
Image is not available
Slider

VVS Jo17-1

VVS JO17

Sponsor: Bemutrans B.V.
Website: www.bemutrans.nl
Klasse: 3e klasse

Spelers:
Devin Alderliesten
Lennart Damsteegt
Gijs Eijkelenboom
Joost Eijkelenboom
Sjors Flier
Chris de Gruijter
Mijndert de Jong
Timo van Muijlwijk
Arne van Muijlwijk
Janco Noorland
Steven den Ouden
Mark den Ouden
Michel van der Stelt
Tijmen de Vries
Yuri Westbroek

Leiders:
Werner Westbroek
Aart den Ouden

Trainers:
Sietse van Driesten
Olaf Wols
Andy van Vugt
Joey van der Vlist

Trainingstijden:
Di. + Do. 18:15-19:45u

In de laatste thuiswedstrijd heeft de JO17 getoond dat het veerkracht heeft. Na een sterk begin van de Zwerver stond het na een klein half uur spelen 0-3. Streefkerk kon daar weinig tegenover stellen onder prima omstandigheden op het mooie kunstgras. Streefkerk kwam terug in de wedstrijd na een overtreding op Jan binnen de beruchte lijnen. Emilio schoot onberispelijk raak. Vrij snel daarna scoorde Jan zelf de aansluitingstreffer met een uitgekiend schot in de linkerhoek en brak de rust aan met een 2-3 stand. Na rust speelde Streefkerk op de kantine aan. De mouwen werden nog verder opgestroopt en Emilio scoorde de gelijkmaker. Na de 4-3 van wederom Emilio bleef het spannend. De Zwerver probeerde nog aan te zetten met Jurian voorkwam met goed keeperswerk de gelijkmaker. Door collectief hard werken bleven de punten op ons sportpark.

 

Op een prachtige zaterdagochtend speelde de JO17 thuis tegen Hardinxveld. De eerste helft ging aardig gelijk op. Streeefkerk had het middenveld in handen maar Hardinxveld was scherp in de omschakeling. De resulteerde in een aantal kansen voor beide partijen, Vlak voor rust scoorde Streefkerk uit een goed genomen vrije trap door Emilio. Na rust positioneerde Hardinxveld een extra spits tegen onze laatste man aan. Voordat de organisatie goed stond moest er aan de noodrem getrokken worden wat een strafschop tot gevolg had. Dat betekende de 1-1. Streefkerk had het moeilijk maar met Steven als extra voorstopper kwam het evenwicht een beetje terug. Beide partijen deden er een schepje bovenop.

Lees meer...

Drie wedstrijden in 8 dagen tegen fysiek sterke teams is iets waar de JO-17 nog aan moet wennen. Op zaterdag 7 april stond de uitwedstrijd tegen IFC op het programma. In de eerste helft werd goed partij geboden en werd de rust bereikt met een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Steven. Na rust werd het zelfs 0-2 door Julian. Daarna werd het onvriendelijk vooral door de scheidsrechter die een aantal vreemde beslissingen nam. Uiteindelijk werd het nog 2-2. Midweeks thuis tegen Oranje Wit was het geen gemakkelijke wedstijd. De gasten combineerden makkelijk en namen al snel de leiding. De rust werd gehaald met een krappe 0-1 achterstand. Na rust werd het 0-2.

Lees meer...

Op 28 april moest de JO-17 aantreden tegen RCD in Dordrecht. Op een matig kunstgras werd Streefkerk achteruit geduwd en halverwege de eerste helft scoorde RCD. In een van de spaarzame keren de Streefkerk in de buurt van het vijandige doel kwam scoorde Fred met een prachtig diagonaal schot in de verre hoek. Voor rust scoorde RCD nog de 2-1. Na rust kwam Streefkerk beter in de wedstrijd. De 2-2 kon niet uitblijven en die viel ook door Steven nadat hij afgeslagen corner vanaf de 16 meter keurig in de hoek schoof.

Lees meer...

In de eerste thuiswedstrijd van voorjaarsreeks begon Streefkerk goed aan de wedstrijd. Na een half uur spelen was de stand 2-0 door doelpunten van Julian en Jan. Door een aantal fouten en een makkelijk gegeven strafschop boog EBOH nog voor rust de achterstand om in een 2-3 voorsprong. Na rust werd het al snel 2-4. Daarmee leek de wedstrijd op slot. Na hard werken van het hele team scoorde Emilio de 3-4 en 4-4 o.a. uit een strafschop. Na de 4-5 leek EBOH aan het langste eind te trekken maar in een alles of niets offensief sleepte Streefkerk er toch een punt uit na een doelpunt van Steven.