Familiedag 2018 in beeld https://t.co/lwtt7AJMDB
Image is not available
Nog even en dan begint de familiedag 2018. De band Niks aan de Zeis 🎶 is er klaar voor. De bbq brandt ♨. De bokalen… https://t.co/NUvX00pG3w
Image is not available
FAMILIEDAG 2018! Vanaf 14.00 uur afsluiting seizoen met voetbal, waterbaan, springkussen, toffe band en bbq. Tot st… https://t.co/AYaqpgCTlD
Image is not available
AANMELDEN FAMILIEDAG! https://t.co/rYAoyrEFtv https://t.co/0TVpm47Nih
Image is not available
Vandaag en morgen: Tentenkamp met veel leuke spellen voor onze pupillen. Heel veel plezier kids! ⚽🎶⚽🎉⚽
Image is not available
Slider

VVS Jo19-1

Sponsor: Timmerfabriek De Jong & Van Aartrijk
Website: http://www.dejongvanaartrijk.nl
Klasse: 2e klasse 3

Spelers:
Sam Streef
Sander Liefhebber
Jelle van der Wal
Thomas Schouten
Joey Kuiters
Brian Ouwerkerk
Sven Versteeg
Noah Wols
Niels Aanen
Twan Slob
Des Boom
Per van der Meijden
Jens Brandwijk
Mads Brandwijk
Thom van Zanten

Leiders:
John den Besten
René Liefhebber

Trainer:
John den Besten

Na 4 weken (!!!) geen voetbal voor onze JO19 zijn we vorige week zaterdag weer van start gegaan met de derde seizoenshelft. Er stond direct een belangrijk potje op het programma, thuis tegen concurrent Rijsoord. De week erna mochten we op bezoek bij Groote Lindt in Zwijndrecht. Deze wedstrijden leverde winst en verlies op en hiermee kunnen we niet meer meedoen om het kampioensschap.

Lees meer...

Woensdag 18 april heeft de JO19 de halve finale voor de beker gespeeld. In Papendrecht werd tegen Drechtstreek gevoetbald.. Er werd in een zeer spannende wedstrijd met 2-1 verloren. Helaas geen finale, maar we kunnen trots zijn op deze prestatie. Over het geheel gezien, had er deze wedstrijd zeker meer ingezeten, maar Drechtstreek verdedigde zich in de tweede helft met hand en tand om de gelijkmaker van VVS te voorkomen.

In de uitwedstrijd tegen Drechtstreek JO19 heeft JO19 met een korfbaluitslag een gelijkspel behaald. We speelden op het kunstgrasveld, maar de kwaliteit is zeer slecht. Het veld is heel hard en alle grassprieten liggen plat. Met een warming up van amper 10 minuten stonden we aan de aftrap.

Na de aftrap werd direct duidelijk waarom Drechtstreek bovenaan staat. De voorhoede is zeer actief en heel behendig. Zij maakten het onze achterhoede steeds erg lastig en na enkele gemiste kansen was het raak voor de thuisploeg, 1-0. Nog in dezelfde minuut maakte Streefkerk weer gelijk. Twan probeerde het eens met een afstandsschot van ca. 30 meter en via de onderkant van de lat verdween de bal prachtig in de goal, 1-1. Drechtstreek behield echter het betere van het spel en kreeg de beste kansen en met 2 goals in drie minuten stond er ineens 3-1 op het scorebord. Zodra wij het voor elkaar kregen op de helft van de tegenstander te komen, dan werden we ook gelijk gevaarlijk en vlak voor rust werd Jelle diep gestuurd en scoorde de 3-2. Dit werd ook de ruststand.

Lees meer...

Afgelopen zaterdag speelde JO19 tegen een tegenstander van over de Moerdijkbrug. Klundert kwam vandaag naar sportpark Streveland en zij staan er na drie wedstrijden goed voor met twee overwinningen en een gelijk spel. Dit betekende dat het een zwaar potje zou worden en zeker ook nog eens met de wetenschap dat hun elftal uit bijna allemaal tweedejaars JO19 spelers bestond.

Lees meer...

Er stond een uitwedstrijd tegen SSW op het programma en bijna niemand van JO19 was ooit aan de Zeehavenlaan geweest. Toen we aankwamen op het complex werd ons door de kantine mevrouw kleedkamer 1 toegewezen en kwamen we tot de ontdekking dat deze vereniging maar 1 veld had. Het was wel een kunstgrasveld, maar zelden onderhouden. Toen we om 14.30 uur moesten aftrappen had onze tegenstander het digitale wedstrijdformulier nog niet ingevuld en stond er geen scheidsrechter aangemeld. Wat doe je dan, ……………. toch spelen of weer naar huis gaan?

Lees meer...