Heeft onlangs een foto geplaatst https://t.co/APyVls79f1
Image is not available
Sv Meerkerk - Streefkerk (deel 2) https://t.co/2LoZapToSD
Image is not available
SV Meerkerk - Streefkerk fotoreportage https://t.co/lllOkVUjQ2
Image is not available
Sv Meerkerk - Streefkerk (0-2) https://t.co/u4EoN65CSZ
Image is not available
De opstellingen https://t.co/nojWgE0RI4
Image is not available
Slider

VVS Jo19-1

Sponsor: Timmerfabriek De Jong & Van Aartrijk
Website: http://www.dejongvanaartrijk.nl
Klasse: 2e klasse 3

Spelers:
Sam Streef
Sander Liefhebber
Jelle van der Wal
Thomas Schouten
Joey Kuiters
Brian Ouwerkerk
Sven Versteeg
Noah Wols
Niels Aanen
Twan Slob
Des Boom
Per van der Meijden
Jens Brandwijk
Mads Brandwijk
Thom van Zanten

Leiders:
John den Besten
René Liefhebber

Trainer:
John den Besten

Om 10.00 uur UIT voetballen is voor een JO19 elftal best vroeg. Om 8.45 uur werd er verzameld bij de kantine en vertrokken we richting onze tegenstander van vandaag. We hoefden gelukkig niet ver, want we moesten tegen Drechtstreek. Het elftal van vandaag bestond uit 12 spelers van ons zelf en we hadden twee spelers (Mark en Yuri) van JO17 ingehuurd. Het is bij Drechtstreek altijd erg druk en zeer rommelig. Er zaten al twee (!!) elftallen in onze kleedkamer en daar moesten wij nog bij. Je snapt al, dit past niet echt. Kom je bij het veld voor de warming up, blijkt er nog een wedstrijd gespeeld te worden en die duurt tot de aanvangstijd van onze wedstrijd. Kortom de warming up bestaat alleen even goed warm lopen op een grasstrookje achter de goal. Sven vond hier nog een portemonnee met behoorlijke inhoud, maar gelukkig werd de eigenaar gevonden en kreeg hij nog wel vindersloon.

Lees meer...

De eerste thuis competitiewedstrijd van het seizoen stond op het programma. Meerkerk kwam naar sportpark Streveland en beide elftallen wilden de eerste overwinning van het seizoen binnen halen. Voorafgaand aan de wedstrijd werd officieel het nieuwe tenue overhandigd. Voorzitter Chris de Lange sprak mooie woorden richting onze trouwe sponsor Timmerfabriek De Jong & Van Aartrijk BV. Zij sponsoren al vanaf 1997 een elftal. Uit handen van onze aanvoerder Twan ontving Hans de Jong een bierpakket. Hans wilde als extra cadeau vandaag 3 punten en ……………… dat is gelukt.

Lees meer...

Het seizoen 2018 – 2019 is weer van start gegaan en voor JO19 betekent dit traditioneel de wedstrijden voor de Kontaktbokaal. Op 25 augustus werd op het terrein van VVAC gespeeld tegen Ameide. Deze wedstrijd wisten we om te zetten in een 2-1 winst, zodat we in de finale mochten spelen. In deze finale speelden we tegen VVAC en helaas verloren we deze verdiend met 3-0. Dit leverde ons wel een tweede plaats op en een fijne start van het nieuwe seizoen.

Lees meer...

De regen komt met bakken uit de hemel als we vertrekken richting Rijsoord voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Onderweg krijgen we zelfs nog de gedachte “zou het wel doorgaan?” Toen we aankwamen bleek die gedachte nog niet zo slecht. Er was een wedstrijd op gras afgelast. Gelukkig mochten wij op het hoofdveld/kunstgras spelen en kon onze wedstrijd gewoon doorgaan.

Lees meer...

Na 4 weken (!!!) geen voetbal voor onze JO19 zijn we vorige week zaterdag weer van start gegaan met de derde seizoenshelft. Er stond direct een belangrijk potje op het programma, thuis tegen concurrent Rijsoord. De week erna mochten we op bezoek bij Groote Lindt in Zwijndrecht. Deze wedstrijden leverde winst en verlies op en hiermee kunnen we niet meer meedoen om het kampioensschap.

Lees meer...