Nieuwe tenues voor ons 4e https://t.co/sqtiViNCe6
Image is not available
Streefkerk - De Zwerver fotoreportage https://t.co/z2UUUqL9Bu
Image is not available
Streefkerk - De Zwerver 1-2 (rust 1-1) https://t.co/j32uZ2KpSh https://t.co/wVaRaNBDcf
Image is not available
Het is afgelopen. Eindstand @vvstreefkerk - @vvdezwerver 1-2
Image is not available
Afstandsschot @vvstreefkerk - @vvdezwerver 1-2
Image is not available
Slider

VVS Jo19-1

Sponsor: Timmerfabriek De Jong & Van Aartrijk
Website: http://www.dejongvanaartrijk.nl
Klasse: 2e klasse 3 najaar

Spelers:
Niels Aanen
Des Boom
Jens Brandwijk
Mads Brandwijk
Julian de Bruijn
Dirk van Buren
Per van der Meijden
Fred van Muijlwijk
Jan van Muijlwijk
Emilio Prins
Twan Slob
Demian Versluis
Sven Versteeg
Jurian Vet
Jonne de Vries
Thom van Zanten

Leiders:
John den Besten
Guido van der Vlist
Ronald Slob

Trainers:
John den Besten
Guido van der Vlist

Trainingstijden:
Ma. + Woe.  20:00-21:30u

Onze laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Wat staat er allemaal op het spel? Blijven we thuis ongeslagen of niet. Op welke plaats gaan we eindigen dit najaarsseizoen, 4, 3, 2, of zelf nog 1? Kortom allemaal punten om er vandaag een lekkere wedstrijd van te maken. Onze tegenstander van vandaag heeft voor Streefkerk geen onbekende trainer, namelijk Gert de Kruik, die in het verleden nog hoofdtrainer is geweest bij Streefkerk.

Lees meer...

Afgelopen weekend stond er een uitwedstrijd tegen Heerjansdam op het programma. We hebben inmiddels de ondergrens van 11 spelers gehaald met onze blessures. Gelukkig kon door wat schuifwerk binnen de junioren er een 12e speler met ons mee. De wedstrijd heeft een heel bijzonder verloop en heeft geen 90 minuten geduurd!!

Lees meer...

Onze gasten uit Nieuwendijk hadden nog maar drie wedstrijden in de competitie gespeeld en hadden al drie weken geen wedstrijd gehad. Toch was het wel een tegenstander om rekening mee te houden, want ze hebben nog maar 1 wedstrijd verloren. In de stromende regen stonden beide teams tegen over elkaar en toen de scheids na 90 minuten weer afblies stond er 7-0 op het scorebord.

Lees meer...

Onze derde thuiswedstrijd op rij. Zou dat ook de derde overwinning op rij betekenen? Na onze goede wedstrijd tegen Altena wilden we dat vandaag een goed vervolg geven en dat moest dan gebeuren tegen HSSC’61.

HSSC’61 JO19 heeft voor de meeste Streefkerkers een bekende coach, namelijk Jaco van Soest. Leuk om hem weer tegen te komen op ons sportpark. Na een korte warming up waren we toch klaar voor de wedstrijd.

Lees meer...

Met 11 ½ speler van ons zelf en opnieuw twee spelers van JO17 moesten we afgelopen zaterdag tegen een concurrent voor de stand en onze doelstelling voor de eerste seizoenshelft. We willen graag bij de eerste 5 eindigen en dan is de wedstrijd tegen de ploeg die 1 plaats onder ons staat belangrijk.

Lees meer...