De eerste actie van de supporters van onze prachtige club. Wat gaaf! https://t.co/Y8IV89a5Ph
Image is not available
Eindstand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 2-7.
Image is not available
Ruststand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 1-3
Image is not available
De eerste oefenwedstrijd van dit nieuwe seizoen op sportpark Streveland. We spelen om 14.30 uur tegen buurman… https://t.co/6Uzp179kdL
Image is not available
We gaan weer voetballen! Morgen 17 augustus om 14.30 uur de eerste oefenwedstrijd: Streefkerk - Nw Lekkerland. Kant… https://t.co/YkIWvddlXj
Image is not available
Slider

VVS Jo19-1

Sponsor: Timmerfabriek De Jong & Van Aartrijk
Website: http://www.dejongvanaartrijk.nl
Klasse: 2e klasse 3 najaar

Spelers:
Niels Aanen
Des Boom
Jens Brandwijk
Mads Brandwijk
Julian de Bruijn
Dirk van Buren
Per van der Meijden
Fred van Muijlwijk
Jan van Muijlwijk
Emilio Prins
Twan Slob
Demian Versluis
Sven Versteeg
Jurian Vet
Jonne de Vries
Thom van Zanten

Leiders:
John den Besten
Guido van der Vlist
Ronald Slob

Trainers:
John den Besten
Guido van der Vlist

Trainingstijden:
Ma. + Woe.  20:00-21:30u

16 februari 2019 gaat in de boeken als een prachtige zonnige zaterdag en ondanks de drie punten een wedstrijd voor JO19 om weer snel te vergeten. We moesten vandaag tegen sc Emma en zij waren de kampioen van de derde klasse in de najaar reeks. Wij hadden ook veel zin in weer een potje voetbal na zoveel weken alleen maar trainen. Twan was doorgeschoven naar het eerste en met dertien spelers gingen we van start.

Lees meer...

Onze laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Wat staat er allemaal op het spel? Blijven we thuis ongeslagen of niet. Op welke plaats gaan we eindigen dit najaarsseizoen, 4, 3, 2, of zelf nog 1? Kortom allemaal punten om er vandaag een lekkere wedstrijd van te maken. Onze tegenstander van vandaag heeft voor Streefkerk geen onbekende trainer, namelijk Gert de Kruik, die in het verleden nog hoofdtrainer is geweest bij Streefkerk.

Lees meer...

Onze derde thuiswedstrijd op rij. Zou dat ook de derde overwinning op rij betekenen? Na onze goede wedstrijd tegen Altena wilden we dat vandaag een goed vervolg geven en dat moest dan gebeuren tegen HSSC’61.

HSSC’61 JO19 heeft voor de meeste Streefkerkers een bekende coach, namelijk Jaco van Soest. Leuk om hem weer tegen te komen op ons sportpark. Na een korte warming up waren we toch klaar voor de wedstrijd.

Lees meer...

Afgelopen weekend stond er een uitwedstrijd tegen Heerjansdam op het programma. We hebben inmiddels de ondergrens van 11 spelers gehaald met onze blessures. Gelukkig kon door wat schuifwerk binnen de junioren er een 12e speler met ons mee. De wedstrijd heeft een heel bijzonder verloop en heeft geen 90 minuten geduurd!!

Lees meer...

Onze gasten uit Nieuwendijk hadden nog maar drie wedstrijden in de competitie gespeeld en hadden al drie weken geen wedstrijd gehad. Toch was het wel een tegenstander om rekening mee te houden, want ze hebben nog maar 1 wedstrijd verloren. In de stromende regen stonden beide teams tegen over elkaar en toen de scheids na 90 minuten weer afblies stond er 7-0 op het scorebord.

Lees meer...