Streefkerk - Unitas 6-2 (rust 3-1) https://t.co/VKo6gBixxH https://t.co/32Y6sfb5Zg
Image is not available
Zaterdag 25 mei in beeld: kampioenswedstrijd 3e & wedstrijd 1ste met afscheid Bouke en Chris https://t.co/1ukDqHteHW https://t.co/P5vCC6oTy5
Image is not available
De laatste. Dit is @vvstreefkerk https://t.co/NmZBpthD4R
Image is not available
https://t.co/Hb9XWBzUqC
Image is not available
Party https://t.co/cR6ANp7wt7
Image is not available
Slider

De regen komt met bakken uit de hemel als we vertrekken richting Rijsoord voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Onderweg krijgen we zelfs nog de gedachte “zou het wel doorgaan?” Toen we aankwamen bleek die gedachte nog niet zo slecht. Er was een wedstrijd op gras afgelast. Gelukkig mochten wij op het hoofdveld/kunstgras spelen en kon onze wedstrijd gewoon doorgaan.

Vanaf de eerste minuut van de wedstrijd werd al duidelijk dat we vandaag een zware middag zouden krijgen. Onze tegenstander bestond voor het grootste deel uit stevige fysiek sterke kerels, die vanaf minuut 1 ons onder druk wist te zetten en na 7 minuten al beloond werd met een doelpunt, 1-0. Rijsoord wist de rest van de eerste helft nog vele kansen te creëren, maar dit wisten ze niet in doelpunten om te zetten. We kregen vlak voor de rust zelf ook een grote kans, toen Per ineens voor de keeper kwam te staan, maar zijn inzet ging over de goal en zo bleef het 1-0 tot de rust.

In de tweede helft was de wedstrijd gauw beslist. Door een misverstand tussen Mads en Dirk kon de spits van Rijsoord vrij naar de goal om de 2-0 binnen te tikken. Daarna probeerden we het nog wel en met een beetje geluk had Sven het nog spannend kunnen maken, maar hij raakte een harde voorzet niet goed genoeg om te scoren. Het was Rijsoord dat ook nog de 3-0 scoorde en dit werd de eindstand. Helaas voor ons, maar het was een verdiende overwinning van Rijsoord. Wij zullen nog veel boterhammen met pindakaas moeten eten om fysiek bij Rijsoord in de buurt te komen.