Streefkerk - IFC 2-2- (rust 1-1) https://t.co/VIGoxMAVQK https://t.co/3sYOEKI3ku
Image is not available
Het is afgelopen. Eindstand @vvstreefkerk - @Ifcambacht 2-2
Image is not available
Het is weer gelijk tussen @vvstreefkerk en @Ifcambacht 2-2
Image is not available
Olaf Wols schiet @vvstreefkerk weer op voorsprong tegen @Ifcambacht 2-1
Image is not available
Op een ijskoud en winderig sportpark Streveland is de ruststand tussen @vvstreefkerk en @Ifcambacht 1-1
Image is not available
Slider

De eerste thuis competitiewedstrijd van het seizoen stond op het programma. Meerkerk kwam naar sportpark Streveland en beide elftallen wilden de eerste overwinning van het seizoen binnen halen. Voorafgaand aan de wedstrijd werd officieel het nieuwe tenue overhandigd. Voorzitter Chris de Lange sprak mooie woorden richting onze trouwe sponsor Timmerfabriek De Jong & Van Aartrijk BV. Zij sponsoren al vanaf 1997 een elftal. Uit handen van onze aanvoerder Twan ontving Hans de Jong een bierpakket. Hans wilde als extra cadeau vandaag 3 punten en ……………… dat is gelukt.

VVS startte de wedstrijd zeer aanvallend en dat leverde ook al snel een doelpunt op. In de 7e minuut scoorde Thom de 1-0 na een voorzet van Jan. Helaas konden we niet lang genieten van de voorsprong, want nog voordat we kwartier gespeeld hadden maakte Meerkerk gelijk. Vanaf dat moment raakte VVS het overwicht kwijt en was Meerkerk de betere partij. Zij kregen niet echt grote kansen, maar wij kwamen door slordig spel en vaak op een te klein veld niet meer aan voetballen toe. Op de bank was de hoop dat we zonder kleerscheuren de rust zouden halen, maar vlak voor rust was het ineens Jens die twee keer scoorden, waarbij de tweede een prachtig doelpunt was. Zo stonden we onverwachts met 3-1 voor in de rust.

In de tweede helft was Streefkerk wel weer de bovenliggende partij al bleef het heel slordig. Na 10 minuten spelen verdraaide Thom op een heel vervelende manier zijn knie en het leek of deze op slot schoot. Het spel werd ruim 5 minuten stilgelegd om te zorgen dat hij op een verantwoorde manier van het veld af kon. VVS was gelukkig niet aangeslagen door dit voorval en kreeg al snel kansen. Het vizier van Emilio stond vandaag niet op scherp, toen hij alleen op de keeper van Meerkerk afging, maar vlak daarna maakte Julian de 4-1 na een assist vanaf rechts door Per. Twan probeerde de score nog te vergroten maar zijn vrije trap kwam op de lat en toen hij later vanaf eigen helft de bal min of meer verkeerd raakte, moest de keeper de bal nog onder de lat vandaan tikken. Het slotakkoord was voor Meerkerk de 4-2 scoorde, maar dit werd dan ook de eindstand. De eerste drie punten zijn binnen en dat geeft een gevoel. Minder is de zware blessure van Thom, die op zaterdag niet behandeld werd bij de HAP en op maandag een doorverwijzing kreeg naar de specialist nabij vliegveld Rotterdam.