https://t.co/aAAUMXzHuB Voor de zekerheid nog een keer: de spelregels van o.a. de trainingen https://t.co/csv8HtqpKH
Image is not available
https://t.co/Htbq7njgZN Club van de (vorige) week: VV STREEFKERK https://t.co/kOYnRRSlXv
Image is not available
https://t.co/KzI5WelY3a Wijziging lidmaatschap? Voor 15 juni doorgeven! https://t.co/ZYrsaFCtJH
Image is not available
Morgen donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. Er wordt dan uiteraard niet getraind! https://t.co/hqRG5lTMYr
Image is not available
https://t.co/XlhpDyNsyG Update training
Image is not available
Slider

Om 10.00 uur UIT voetballen is voor een JO19 elftal best vroeg. Om 8.45 uur werd er verzameld bij de kantine en vertrokken we richting onze tegenstander van vandaag. We hoefden gelukkig niet ver, want we moesten tegen Drechtstreek. Het elftal van vandaag bestond uit 12 spelers van ons zelf en we hadden twee spelers (Mark en Yuri) van JO17 ingehuurd. Het is bij Drechtstreek altijd erg druk en zeer rommelig. Er zaten al twee (!!) elftallen in onze kleedkamer en daar moesten wij nog bij. Je snapt al, dit past niet echt. Kom je bij het veld voor de warming up, blijkt er nog een wedstrijd gespeeld te worden en die duurt tot de aanvangstijd van onze wedstrijd. Kortom de warming up bestaat alleen even goed warm lopen op een grasstrookje achter de goal. Sven vond hier nog een portemonnee met behoorlijke inhoud, maar gelukkig werd de eigenaar gevonden en kreeg hij nog wel vindersloon.

Door het ontbreken van enkele belangrijke spelers, hadden we vandaag een wat defensieve opstelling bedacht waarbij we het spel aan onze tegenstander zouden laten. Drechtstreek pakte dit ook op, maar werden niet echt gevaarlijk. Ook wij kregen in de eerste helft nauwelijks kansen. Drechtstreek was enkele keren het meest gevaarlijk, maar gelukkig stond Mads dan op de goede plaats om zijn goal leeg te houden. Zo bleef het 0-0 tot de rust.

In de rust konden we niet in de kleedkamer, omdat daar al weer een elftal aan het omkleden was. Zo beleefden we de rust tussen de fietsen. In de tweede helft leek het spel dezelfde kant op te gaan, maar door de juiste inzet van Fred en Demian lukte het ons steeds beter om van de goal te komen en kansen te creĆ«ren. Toen Fred binnen de zestien meter gevloerd werd, kregen we zelfs de kans op voorsprong te komen. Jens schoot de gegeven strafschop prima binnen, 0-1. Drechtstreek ging met meer spelers naar voren en dit leverde ons alleen maar meer ruimte op. Jens wist hier nog een keer goed van te profiteren en kwam alleen voor de keeper te staan. Hij maakte geen fout en zo werd het 0-2 en was de wedstrijd gespeeld. Het bleef 0-2 en hadden we onze tweede overwinning binnen. Terug bij de kleedkamer konden we zowaar douchen zonder andere elftallen in de kleedkameršŸ˜‰

Een groot compliment is er voor de gehele groep, die vandaag hebben laten zien dat hard werken en spelen vanuit de positie met grote inzet loont. Mark en Yuri, bedankt dat jullie mee wilden.