Indelingen seizoen 2019-2020 bekend https://t.co/7ovJPzzGMk https://t.co/vVHUWgxX6B
Image is not available
Ook de indeling van ons 2e is bekend https://t.co/d6lebQHaMA
Image is not available
Een toch wel enigszins verrassende indeling voor onze hoofdmacht in het nieuwe seizoen 2019/2020. We gaan 4x naar d… https://t.co/V494kjSlQY
Image is not available
De zaterdagochtend klusploeg uitgeteld https://t.co/xDIMrv4XWq
Image is not available
Het is zomerstop! https://t.co/2NAxINLD39 https://t.co/n0m8B2lXDu
Image is not available
Slider

Met 11 ½ speler van ons zelf en opnieuw twee spelers van JO17 moesten we afgelopen zaterdag tegen een concurrent voor de stand en onze doelstelling voor de eerste seizoenshelft. We willen graag bij de eerste 5 eindigen en dan is de wedstrijd tegen de ploeg die 1 plaats onder ons staat belangrijk.

De wedstrijd begint en direct is zichtbaar wat de bedoeling van Lekvogels is deze middag. Zij proberen zo snel mogelijk hun aanvoerder en hun nummer 7 te bereiken, die dan met hun snelheid gevaarlijk konden worden. Ook in de omschakeling was Lekvogels dreigend. VVS had best wel veel de bal, maar werden te weinig gevaarlijk voor de goal. 10 minuten voor rust scoorde Lekvogels de enige goal van de eerste helft en ging dus met een verdiende 0-1 de rust in.

Na de rust stond er een ander Streefkerk op het veld. Er werd heel anders druk gezet en werden ook gevaarlijker voor de goal. Het hielp ons dat er een gele kaart werd getrokken voor onze tegenstander en wij dus 10 minuten met een man meer mochten spelen. Na 1 minuut lag de bal er in, 1-1 via Niels. Helaas kreeg Des ook een terechte gele kaart en stonden we ook met 10 man. Toch drukten we door en werd het 2-1 via Julian na een snelle en slimme ingooi van Yuri. Nadat we allebei weer met 11 spelers in het veld stonden nam Lekvogels het initiatief over en ging op zoek naar de gelijkmaker. Deze viel dan ook in de 75e minuut, 2-2. Vanaf dat moment werd het héél spannend en waren er kansen aan beide kanten. Vandaag was het geluk aan onze zijde en we wisten in de 85e minuut de winnende goal te maken. Jens kwam oog in oog met de keeper te staan en bleef heel koel en plaatste de bal in de hoek buiten bereik van de keeper, 3-2 en dit bleef tot het einde op het scorebord staan. Een mooie overwinning op een sterke tegenstander.