Tweede oefenwedstrijd @vvstreefkerk - @vv_sliedrecht eindigt in 0-1. Leuke nuttige pot.
Vanavond 2 oefenwedstrijden voor de selectieteams. 1ste trapt om 20.15 uur thuis af tegen @vv_sliedrecht 2. Ons 2e… https://t.co/pah0FRhT1p
De eerste actie van de supporters van onze prachtige club. Wat gaaf! https://t.co/Y8IV89a5Ph
Eindstand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 2-7.
Ruststand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 1-3

Onze gasten uit Nieuwendijk hadden nog maar drie wedstrijden in de competitie gespeeld en hadden al drie weken geen wedstrijd gehad. Toch was het wel een tegenstander om rekening mee te houden, want ze hebben nog maar 1 wedstrijd verloren. In de stromende regen stonden beide teams tegen over elkaar en toen de scheids na 90 minuten weer afblies stond er 7-0 op het scorebord.

Er waren geen seniorenwedstrijden vandaag en daarom speelden wij op “primetime” half drie. De eerste helft was zeer gelijkwaardig. Altena had meer balbezit, maar beide elftallen werden niet echt gevaarlijk voor de goals. Voor de wedstrijd hadden we goede afspraken gemaakt hoe wij onze cornerballen zouden gaan nemen en we kregen er welgeteld 0 in de eerste helft. Toch bleef het geen 0-0 tot de rust. In de 45e minuut werd Emilio op links de diepte in gestuurd en kwam hij 1 op 1 met de keeper te staan en hij schoof de bal in de verre hoek. Een prettig moment om op voorsprong te komen, 1-0.

Na de rust werd het in de 46e minuut al 2-0. Jens kopte bij de tweede paal een voorzet van rechts prima binnen. Na deze tweede goal was Altena helemaal de weg kwijt en Streefkerk ging elke minuut beter spelen en dan lukt alles. Het werd 3-0 door Emilio met behulp van de keeper van Altena, 4-0 door weer Emilio na een fraaie assist van Jens. De vijfde goal kwam op naam van Fred na weer een assist van Jens. Ook Niels scoorde na een voorzet van Per. Het werd ook nog 7-0. Deze goal kwam tot stand na een fraaie ingestudeerde variant uit een corner. Sven nam de bal, maar trapte daarbij vol tegen de cornervlag. De bal rolde maar een halve meter vooruit. Vervolgens kon hij na de kaats de bal alsnog voorgeven en hielp Altena ons door de bal in eigen goal te schieten, 7-0 en tevens eindstand.

In de kleedkamer werd een klein feestje gebouwd alsof we de Champions League hadden gewonnen! Met muziek en een biertje werd er gezongen, gehakt en met shirts gezwaaid en zo werd het vanzelf laat!!