Streefkerk - IFC 2-2- (rust 1-1) https://t.co/VIGoxMAVQK https://t.co/3sYOEKI3ku
Het is afgelopen. Eindstand @vvstreefkerk - @Ifcambacht 2-2
Het is weer gelijk tussen @vvstreefkerk en @Ifcambacht 2-2
Olaf Wols schiet @vvstreefkerk weer op voorsprong tegen @Ifcambacht 2-1
Op een ijskoud en winderig sportpark Streveland is de ruststand tussen @vvstreefkerk en @Ifcambacht 1-1

Onze derde thuiswedstrijd op rij. Zou dat ook de derde overwinning op rij betekenen? Na onze goede wedstrijd tegen Altena wilden we dat vandaag een goed vervolg geven en dat moest dan gebeuren tegen HSSC’61.

HSSC’61 JO19 heeft voor de meeste Streefkerkers een bekende coach, namelijk Jaco van Soest. Leuk om hem weer tegen te komen op ons sportpark. Na een korte warming up waren we toch klaar voor de wedstrijd.

Direct vanaf de aftrap nam VVS het initiatief. Met veel drang naar voren wisten we HSSC terug te drukken op de eigen helft. Na 15 minuten wisten we onze goede start om te zetten in een voorsprong. Na een goede pass van Emilio liet Jens de keeper kansloos door de bal snoeihard binnen te schieten, 1-0. Precies op het half uur verdubbelden we onze voorsprong, toen Julian via de kluts de bal een laatste zetje gaf en zo de 2-0 op het scorebord zette. Geheel onverwacht kwam HSSC terug in de wedstrijd, toen een afgeslagen bal fraai vanuit de tweede lijn werd binnen gekruld. Zo werd de ruststand 2-1 en gezien het spelbeeld had er meer voor ons ingezeten.

De tweede helft was nog geen 60 seconde bezig, toen Julian vanaf links Per diep stuurde. De bal kwam prima voor zijn rechter voet en uiterst beheerst schoof hij de bal in de verre hoek en was de marge weer twee. Dit was een lekker begin en hiermee werd direct toon voor de tweede helft gezet. HSSC’61 werd nog nauwelijks gevaarlijk en als ze maar in de buurt van onze goal kwamen, dan stond daar Mads, die hun kansen onschadelijk maakte. We vergaten de tweede helft nog meer goals te scoren, maar verder speelden we goede wedstrijd en waren er complimenten na de wedstrijd voor het vertoonde spel. Met nog drie wedstrijden te spelen tot de winterstop staan we nu op de derde plaats en als we dit weten vast te houden, zou dit een fantastisch resultaat zijn waar we allemaal trots op mogen zijn.