Tweede oefenwedstrijd @vvstreefkerk - @vv_sliedrecht eindigt in 0-1. Leuke nuttige pot.
Image is not available
Vanavond 2 oefenwedstrijden voor de selectieteams. 1ste trapt om 20.15 uur thuis af tegen @vv_sliedrecht 2. Ons 2e… https://t.co/pah0FRhT1p
Image is not available
De eerste actie van de supporters van onze prachtige club. Wat gaaf! https://t.co/Y8IV89a5Ph
Image is not available
Eindstand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 2-7.
Image is not available
Ruststand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 1-3
Image is not available
Slider

Onze laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Wat staat er allemaal op het spel? Blijven we thuis ongeslagen of niet. Op welke plaats gaan we eindigen dit najaarsseizoen, 4, 3, 2, of zelf nog 1? Kortom allemaal punten om er vandaag een lekkere wedstrijd van te maken. Onze tegenstander van vandaag heeft voor Streefkerk geen onbekende trainer, namelijk Gert de Kruik, die in het verleden nog hoofdtrainer is geweest bij Streefkerk.

 

Met een harde wind dwars over het veld nam Streefkerk het initiatief en binnen de minuut na 4 minuten was het al raak. Emilio nam een corner tegenwind en in een ingestudeerde variant(!!) kwam de bal bij de tweede paal. Twan kon de bal nog net terug voor de goal krijgen en Niels stond op de goede plaats om de bal binnen te tikken, 1-0. Ook daarna was Streefkerk de betere partij. Er werden vooral veel tweede ballen gewonnen en daarmee hielden we druk. De kansen waren dan ook voor Streefkerk. Eerst knalde Emilio op de lat en direct daarna maakte Julian de 2-0. Dit bleef de stand tot de rust.

In de tweede helft werd het spel wat onvriendelijker en dit resulteerde in een gele kaart voor Jens, die na een overtreding op hem verkeerd reageerde op een speler van Ameide die op hem doorliep. Zelfs met 10 spelers bleef Streefkerk de aanval zoeken. Toen Jens werd terug in het veld was, nam hij na 5 minuten sportief revanche. Vanaf de rand van de zestien schoot hij de bal hard en hoog achter de keeper van Ameide, 3-0. Het slotakkoord was weer voor Niels, die in de 85e minuut zijn tweede goal van de dag maakte na opnieuw (zijn derde) een assist van Sven. De 4-0 eindstand levert ons waarschijnlijk een tweede plaats in de eindstand op. Een geweldige prestatie waar iedereen, die betrokken is bij de JO19 trots op mag zijn.