Streefkerk - Unitas 6-2 (rust 3-1) https://t.co/VKo6gBixxH https://t.co/32Y6sfb5Zg
Image is not available
Zaterdag 25 mei in beeld: kampioenswedstrijd 3e & wedstrijd 1ste met afscheid Bouke en Chris https://t.co/1ukDqHteHW https://t.co/P5vCC6oTy5
Image is not available
De laatste. Dit is @vvstreefkerk https://t.co/NmZBpthD4R
Image is not available
https://t.co/Hb9XWBzUqC
Image is not available
Party https://t.co/cR6ANp7wt7
Image is not available
Slider

16 februari 2019 gaat in de boeken als een prachtige zonnige zaterdag en ondanks de drie punten een wedstrijd voor JO19 om weer snel te vergeten. We moesten vandaag tegen sc Emma en zij waren de kampioen van de derde klasse in de najaar reeks. Wij hadden ook veel zin in weer een potje voetbal na zoveel weken alleen maar trainen. Twan was doorgeschoven naar het eerste en met dertien spelers gingen we van start.

De eerste helft was redelijk gelijkwaardig. Emma beschikt over een paar balvaardige spelers en daar ligt gelijk hun kracht. Onze verdediging stond echter prima en we waren dus veelvuldig op de helft van de tegenstander te vinden. Dit resulteerde in veel cornerballen en ook enkele kansen. Met name Julian was twee keer erg dicht bij de openingstreffer. Dezelfde Julian brak in de 34e minuut de score open na een mooie pass van Emilio, 1-0. Deze stand bleef tot de rust op het scorebord. In de rust lukte het Emma eindelijk om het wedstrijdformulier in te vullen en gingen we de tweede helft in.

Vanaf het fluitsignaal ging het mis en was het geen leuke wedstrijd meer. Alles wat er gebeurde op het veld werd van commentaar voorzien en dit commentaar kan absoluut niet herhaald worden. Ook de overtredingen werden pittiger. Gelukkig was het de keeper van Emma, die ons een handje helpen. Hij liet twee keer de bal los en beide keren wisten wij te scoren, eerst Jens en daarna Julian. Zo leek de wedstrijd gespeeld, maar een kwartier voor tijd maakte Emma de 3-1 en werd het weer even spannend. Na nog een boel ongenoegen en gescheld was het na 93 minuten eindelijk afgelopen. Een heel vervelende wedstrijd met name voor de scheidsrechter. De drie punten waren terecht voor VVS, maar we konden er niet echt van genieten.