VVS kabouters

Kabouters gezocht!
Voor het seizoen ‘21/’22 zijn we opzoek naar enthousiaste teamgenootjes die het team komen vesrsterken!
Lijkt het jouw zoon of dochter leuk om een keer vrijblijvend mee te komen doen of heb je vragen? Neem gerust contact op met Arjan Bouter (06-19057274) of Gert-Jan Lagendijk (06-10916960).

Over het team
In het kabouter-team van VV Streefkerk doen onze jongste leden op een leuke en laagdrempelige manier hun eerste ervaringen op met voetballen in verenigingsverband.
De nadruk bij de kabouters ligt op het met elkaar plezier maken door speelse oefeningen, meestal met de bal. Dit doen we door 1x per week te trainen op dinsdag avond van 18:15 tot 19:00, op het kleine kunstgrasveld.
De kabouters spelen nog geen wedstrijden en zijn ook nog geen lid van de KNVB. Daarbij wordt er ook alleen getraind als het weer het toelaat. Als het kouder wordt of een keer hard regent, wordt er niet getraind. Daarnaast proberen we de kabouters zo veel mogelijk te betrekken bij de jeugdactiviteiten vanuit de vereniging, bijvoorbeeld bij het pupillen-kamp. Op deze manier staan laagdrempeligheid en maximaal voetbal-plezier centraal!

Leider/trainer 1: Arjan Bouter
Leider/trainer 2: Gert-Jan Lagendijk

Geen competitie

Training: di 18:15 - 19:00u KG klein

Spelers:
Floris Bouter
Sven de Graaf
Milan Jopse
Jorg Lagendijk
Marit Lagendijk
Fin Schouwenaar