Indelingen seizoen 2019-2020 bekend https://t.co/7ovJPzzGMk https://t.co/vVHUWgxX6B
Image is not available
Ook de indeling van ons 2e is bekend https://t.co/d6lebQHaMA
Image is not available
Een toch wel enigszins verrassende indeling voor onze hoofdmacht in het nieuwe seizoen 2019/2020. We gaan 4x naar d… https://t.co/V494kjSlQY
Image is not available
De zaterdagochtend klusploeg uitgeteld https://t.co/xDIMrv4XWq
Image is not available
Het is zomerstop! https://t.co/2NAxINLD39 https://t.co/n0m8B2lXDu
Image is not available
Slider

STREEFKERK - Ameide was duidelijk de betere in Streefkerk en boekte een ruime 3-0 zege. Daarmee zette de ploeg van Gertjan Westerhout de zwakke vertoning van een week eerder recht. Het contrast voor de Strevelanders kon haast niet groter zijn.

Tegen titelkandidaat De Zwerver zette Streefkerk juist zo'n mooie prestatie neer. "Ik had ze ook nog zo gewaarschuwd", voorvoelde Raymond Sponselee al een mindere voorstelling van zijn ploeg. "Het contrast was dan ook enorm." De gastheren speelden slap en de strijdlust ontbrak.

Basisdebuut
Desondanks was de eerste grote kans voor Bert Buizert, die alleen voor de keeper niet tot scoren kwam. Ameide pakte het vervolgens goed op. De jonge Harm Harteveld, die voor het eerst in de basis stond, scoorde vanuit een corner. "Hij heeft vandaag laten zien dat hij in het eerste thuis hoort", vond Westerhout. Na goed breed leggen door Kevin Kroeze maakte Tom de Kruijk de 2-0.

Gemiste strafschop
Na rust beet Streefkerk, dat spits Andy van Vugt wegens vakantie moest missen, wel wat meer van zich af. De thuisploeg kreeg de overhand zonder daarbij al teveel kansen te creëren. Toch was het Ameide dat opnieuw scoorde middels Bas de Kruijk. Kort voor tijd miste Tom de Kruijk nog een strafschop.

"We hebben hiermee ons zwakke optreden van vorige week wel weggezet", glimlachte Westerhout. "Nu hebben we wel de kansen weten te creëren."

BRON: REGIO VOETBAL