https://t.co/aAAUMXzHuB Voor de zekerheid nog een keer: de spelregels van o.a. de trainingen https://t.co/csv8HtqpKH
Image is not available
https://t.co/Htbq7njgZN Club van de (vorige) week: VV STREEFKERK https://t.co/kOYnRRSlXv
Image is not available
https://t.co/KzI5WelY3a Wijziging lidmaatschap? Voor 15 juni doorgeven! https://t.co/ZYrsaFCtJH
Image is not available
Morgen donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. Er wordt dan uiteraard niet getraind! https://t.co/hqRG5lTMYr
Image is not available
https://t.co/XlhpDyNsyG Update training
Image is not available
Slider

STREEFKERK - Ameide was duidelijk de betere in Streefkerk en boekte een ruime 3-0 zege. Daarmee zette de ploeg van Gertjan Westerhout de zwakke vertoning van een week eerder recht. Het contrast voor de Strevelanders kon haast niet groter zijn.

Tegen titelkandidaat De Zwerver zette Streefkerk juist zo'n mooie prestatie neer. "Ik had ze ook nog zo gewaarschuwd", voorvoelde Raymond Sponselee al een mindere voorstelling van zijn ploeg. "Het contrast was dan ook enorm." De gastheren speelden slap en de strijdlust ontbrak.

Basisdebuut
Desondanks was de eerste grote kans voor Bert Buizert, die alleen voor de keeper niet tot scoren kwam. Ameide pakte het vervolgens goed op. De jonge Harm Harteveld, die voor het eerst in de basis stond, scoorde vanuit een corner. "Hij heeft vandaag laten zien dat hij in het eerste thuis hoort", vond Westerhout. Na goed breed leggen door Kevin Kroeze maakte Tom de Kruijk de 2-0.

Gemiste strafschop
Na rust beet Streefkerk, dat spits Andy van Vugt wegens vakantie moest missen, wel wat meer van zich af. De thuisploeg kreeg de overhand zonder daarbij al teveel kansen te creëren. Toch was het Ameide dat opnieuw scoorde middels Bas de Kruijk. Kort voor tijd miste Tom de Kruijk nog een strafschop.

"We hebben hiermee ons zwakke optreden van vorige week wel weggezet", glimlachte Westerhout. "Nu hebben we wel de kansen weten te creëren."

BRON: REGIO VOETBAL