Open training scheidsrechter woensdagavond 10 april https://t.co/IoMePIc7MH https://t.co/1tkCkYMU8E
Image is not available
Streefkerk - Hardinxveld 2-1 (rust 2-1) https://t.co/aU5rDlRvvZ https://t.co/J4uqT7jbA8
Image is not available
Streefkerk - Hardinxveld fotoreportage https://t.co/FfYeO9uyBw
Image is not available
In een gelijkopgaande wedstrijd gaat @vvstreefkerk met 2-1 thee drinken.
Image is not available
Olaf Wols kopt de 2-1 binnen
Image is not available
Slider

STREEFKERK - Schelluinen-trainer Philip den Haan voelde het al vroeg in de wedstrijd: zijn elftal speelde geconcentreerd en gedisciplineerd tegen tegen subtopper Streefkerk. Na negentig minuten kon de coach nóg een bevredigend aspect noteren: zijn team had met 1-3 gewonnen.

"We hebben gewoon heel degelijk gevoetbald, weinig weggegeven ook. In de eerste helft kwam alleen Andy van Vugt namens Streefkerk in scoringspositie."

Dat had Raymond Sponselee ook gezien. "Daar hadden we op voorsprong moeten komen", vond hij.

Na rust werd er wél gescoord. Te beginnen met een treffer van Diego Kemp uit een scrimmage: 0-1. Jelle van der Wal zette Streefkerk vervolgens op 1-1. Voor Streefkerk was dat het sein om door ter pakken. "Daarbij namen we te veel risico's", stelde Sponselee vast.

Dat laatste klopte als een bus. Schelluinen verloor geen moment de controle over de wedstrijd en wachtte geduldig op een Streefkerks foutje om in de slotfase van het duel nog eens twee keer hard toe te slaan. Het waren Ghide en Van Peursum die respectievelijk de 1-2 en 1-3 aantekenden. Met de driepunter op zak verzekerde Schelluinen zich van prolongatie van het met De Zwerver gedeelde leiderschap in de derde klasse C. Streefkerk mag even in de wachtkamer plaatsnemen. De achterstand op de beide lijstaanvoerders bedraagt sinds zaterdag vier punten.

BRON: REGIO-VOETBAL (www.regiovoetbal.nl)