#EMCup @vvstreefkerk - @NivoSparta https://t.co/3Esze8V8Cs
Image is not available
Speeltuintje opgeknapt https://t.co/txjjsrN8hu https://t.co/ZdyyRTnEUQ
Image is not available
Het 2e heeft wel gespeeld en wint verdiend van @vvWNC 4-1
Image is not available
Met dank aan de club van 100 en onderhoudsploeg ziet het speeltuintje er weer prachtig uit. https://t.co/1GagLUHTUj
Image is not available
Gaaf. Nieuwe trainingsjacks voor onze MO19. Super bedankt Dennis en sponsor Mainstaete! https://t.co/6QcyBtzGFq
Image is not available
Slider

ARKEL - Een zeer sterke openingsfase was de opmaat voor een 5-0 zege van Arkel op Streefkerk. Daarmee wordt het feest van de periodetitel nog even verlengd. De Strevelanders zijn blij dat de onderste ploegen op ruime achterstand staan en zijn inmiddels erg dorstig naar punten.

"We hebben in de eerste 25 minuten ongekend goed gevoetbald", sprak Leon Elands nog altijd vol bewondering. "Zo goed heb ik het nog niet gezien."

Arkel leidde op dat moment reeds met 3-0 door treffers van Corné van Horik, Dylan Verschoor en Daan Ruwaard. Na de helftwisseling scoorde Van Horik nogmaals en ook voor Nick van der Stam was het raak. "Het gaat boven verwachting", gaf Elands aan.

Zijn collega Raymond Sponselee moest het nog even laten bezinken. "In tegenstelling tot wat de uitslag doet vermoeden zijn we niet weggespeeld. Zij waren zeer effectief. Wij hebben ook de kansen gehad, maar scoorden niet. Al heeft Arkel natuurlijk wel genoeg kwaliteiten in huis."

Streefkerk staat na een sterke start inmiddels tiende. "Het is voor ons zaak dat we weer eens wat punten gaan pakken. Al hadden we nu ook wel een paar sterke tegenstanders op rij."

Arkel blijft samen met Groote Lindt de ranglijst aanvoeren. "Veel teams die een periode pakken worden daarna wat laks", wist Elands. "Daar heb ik ze voor gewaarschuwd en dat hebben ze goed opgepakt."

BRON: REGIO VOETBAL (www.regio-voetbal.nl)