Heb je je al ingeschreven? https://t.co/Yu7YjAyJAu
Image is not available
Herkenbaar 😉👍⚽️ https://t.co/UccNnlRn6J
Image is not available
De computer is uitgezet. Geen mutaties dit seizoen. 😉👍⚽️
Image is not available
Gefeliciteerd in de 2e klasse! https://t.co/jof9UHH5Il
Image is not available
Tentenkamp in volle gang https://t.co/xporlM1FRr
Image is not available
Slider

STREEFKERK - Streefkerk heeft zijn felbegeerde driepunter binnen. De ploeg van trainer Raymond Sponselee versloeg streekgenoot VVAC met 2-1.

"Een zeer welkome overwinning", stelde Sponselee tot zijn niet geringe genoegen vast. "Vooral vóór rust maakten we goed gebruik van VVAC's zwakte. Die ploeg heeft moeite om het spel te maken, reden voor ons om wat teruggetrokken te beginnen en te wachten op Ottolandse foutjes in de opbouw.

"Die waren er volop", stelde VVAC-collega Ton Vonk teleurgesteld vast. "We konden ons optreden tegen De Zwerver geen passend vervolg geven. Voor rust liepen we in het mes en kregen we twee goals tegen (treffers van Andy van Vugt en Mark de Lange, red.). Pas na de pauze liep het beter en kwamen er via Rick Damsteegt, Joran Houweling en Jelle de Wit een aantal riante scoringskansen, waaronder een kopbal onderkant lat. We hadden echter de pech dat Streefkerk-doelman Bouke de Jong in topvorm verkeerde. Uiteindelijk scoorde Bart Koomans in de 93e minuut alsnog de aansluitingstreffer; té laat om Streefkerk nog uit balans te brengen. Voor het mooie had die goal beter eerder kunnen vallen. Dan hadden we nog een puntje kunnen pakken."

"Deze overwinning zorgt er voor dat we wat afstand hebben kunnen nemen van de onderste regionen van 3C," toonde Raymond Sponselee zich zowel blij als opgelucht. Ton Vonk zegt het hem niet na: VVAC blijft vooralsnog in een zorgelijke situatie verkeren.

BRON: REGIO-VOETBAL (www.regio-voetbal.nl)