Heb je je al ingeschreven? https://t.co/Yu7YjAyJAu
Image is not available
Herkenbaar 😉👍⚽️ https://t.co/UccNnlRn6J
Image is not available
De computer is uitgezet. Geen mutaties dit seizoen. 😉👍⚽️
Image is not available
Gefeliciteerd in de 2e klasse! https://t.co/jof9UHH5Il
Image is not available
Tentenkamp in volle gang https://t.co/xporlM1FRr
Image is not available
Slider

ALBLASSERDAM - Waar zou Streefkerk staan zonder Andy van Vugt? Ook zaterdag was de scoorgrage spits weer eens goud waard voor zijn team.Van Vugt kopte en schoot tweemaal raak en was daarmee in zijn eentje verantwoordelijk voor de 1-2 overwinning. Alblasserdam stelde er een - fraaie- treffer van Glenn de Jong tegenover.

"En dat was het wel zo'n beetje qua hoogtepunten", stelde Alblasserdam-trainer Dennis Schoonewil vast. "We speelden ondermaats.

De Damdorpers konden geen beroep doen op Leroy Naaktgeboren en Mahmut Erol, een dubbele absentie die zich deed voelen. "We waren in voetballend opzicht matig", vond Schoonewil. "Ik zat er zelfs aan te denke om een opticien te bellen: de helft van mijn ploeg leek wel kleurenblind: men speelde bal voortdurend naar iemand in een blauw shirt..."

Streefkerk-coach Raymond Sponselee kon er niet mee zitten. "Die drie punten zitten lekker in de knip", glimlachte hij. "We wilden graag onze positie in de middenmoot wat verstevigen. Dat is lekker gelukt vandaag!"

BRON: REGIO-VOETBAL (www.regio-voetbal.nl)