#EMCup @vvstreefkerk - @NivoSparta https://t.co/3Esze8V8Cs
Image is not available
Speeltuintje opgeknapt https://t.co/txjjsrN8hu https://t.co/ZdyyRTnEUQ
Image is not available
Het 2e heeft wel gespeeld en wint verdiend van @vvWNC 4-1
Image is not available
Met dank aan de club van 100 en onderhoudsploeg ziet het speeltuintje er weer prachtig uit. https://t.co/1GagLUHTUj
Image is not available
Gaaf. Nieuwe trainingsjacks voor onze MO19. Super bedankt Dennis en sponsor Mainstaete! https://t.co/6QcyBtzGFq
Image is not available
Slider

ALBLASSERDAM - Waar zou Streefkerk staan zonder Andy van Vugt? Ook zaterdag was de scoorgrage spits weer eens goud waard voor zijn team.Van Vugt kopte en schoot tweemaal raak en was daarmee in zijn eentje verantwoordelijk voor de 1-2 overwinning. Alblasserdam stelde er een - fraaie- treffer van Glenn de Jong tegenover.

"En dat was het wel zo'n beetje qua hoogtepunten", stelde Alblasserdam-trainer Dennis Schoonewil vast. "We speelden ondermaats.

De Damdorpers konden geen beroep doen op Leroy Naaktgeboren en Mahmut Erol, een dubbele absentie die zich deed voelen. "We waren in voetballend opzicht matig", vond Schoonewil. "Ik zat er zelfs aan te denke om een opticien te bellen: de helft van mijn ploeg leek wel kleurenblind: men speelde bal voortdurend naar iemand in een blauw shirt..."

Streefkerk-coach Raymond Sponselee kon er niet mee zitten. "Die drie punten zitten lekker in de knip", glimlachte hij. "We wilden graag onze positie in de middenmoot wat verstevigen. Dat is lekker gelukt vandaag!"

BRON: REGIO-VOETBAL (www.regio-voetbal.nl)