Indelingen seizoen 2019-2020 bekend https://t.co/7ovJPzzGMk https://t.co/vVHUWgxX6B
Image is not available
Ook de indeling van ons 2e is bekend https://t.co/d6lebQHaMA
Image is not available
Een toch wel enigszins verrassende indeling voor onze hoofdmacht in het nieuwe seizoen 2019/2020. We gaan 4x naar d… https://t.co/V494kjSlQY
Image is not available
De zaterdagochtend klusploeg uitgeteld https://t.co/xDIMrv4XWq
Image is not available
Het is zomerstop! https://t.co/2NAxINLD39 https://t.co/n0m8B2lXDu
Image is not available
Slider

Gisteravond heeft de TC bij monde van Rob en Jacco de spelersgroep en staf geïnformeerd dat Raymond Sponselee ook volgend seizoen onze hoofdtrainer blijft. Dit besluit is in overleg met alle partijen (spelersraad, staf, TC, bestuur en trainer zelf). Pieter Lagendijk daarentegen heeft jammer genoeg aangegeven na dit seizoen een punt te zetten achter het trainerschap van ons 2e.

 

Ondanks het vertrek van een aantal bepalende spelers is het Raymond gelukt om met het eerste elftal een plekje te veroveren in de middenmoot van de regionaal getinte 3e klasse. Er is een goede chemie met de spelersgroep waar een groot aantal jonge spelers zijn inpast. De sfeer is goed, de resultaten soms wisselend maar tegen de ploegen in de onderste regionen zijn de punten gepakt. Redenen genoeg om er een tweede jaar aan vast te plakken. Raymond geeft ook zelf aan het prima naar zijn zin te hebben bij Streefkerk.

 

Pieter stopt na dit seizoen als trainer van het tweede elftal. Pieter heeft dit team in twee jaar tijd van de derde naar de reserve eerste klasse geloodst, eerst via de nacompetitie en vorig seizoen met een mooi kampioenschap. In de huidige reserve eerste klasse staat het tweede elftal op een keurige zevende plaats. Na vele jaren zich te hebben ingezet voor ons tweede elftal is Pieter toe aan een nieuwe uitdaging. Als vereniging betreuren we dit besluit maar zijn we dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Natuurlijk hopen we dat Pieter (op andere vlakken dan trainer/coach 2e) voor onze club behouden blijft.