Indelingen seizoen 2019-2020 bekend https://t.co/7ovJPzzGMk https://t.co/vVHUWgxX6B
Image is not available
Ook de indeling van ons 2e is bekend https://t.co/d6lebQHaMA
Image is not available
Een toch wel enigszins verrassende indeling voor onze hoofdmacht in het nieuwe seizoen 2019/2020. We gaan 4x naar d… https://t.co/V494kjSlQY
Image is not available
De zaterdagochtend klusploeg uitgeteld https://t.co/xDIMrv4XWq
Image is not available
Het is zomerstop! https://t.co/2NAxINLD39 https://t.co/n0m8B2lXDu
Image is not available
Slider

De Zwerver stapte met drie verdiende punten het veld af na de streekderby met Streefkerk. De Kinderdijkers wonnen met 1-2. Beide goals werden gescoord door Redouane El Akchaoui. Namens de thuisploeg was Andy van Vugt één keer succesvol.

Streefkerk startte prima en kreeg in het eerste kwartier drie behoorlijke kansen om De Zwerver pijn te doen. Het bleef echter bij die ene treffer van Van Vugt.

Vervolgens nam De Zwerver het heft in handen en kwam men nog voor rust op 1-1. Na de pauze kwam het elftal van trainer Edward Knook geen moment meer in gevaar.

"Een prima overwinning", zo stelde Knook tevreden vast. 'We hadden er, met uitzondering van ons weifelende het eerste kwartier, ook volop recht op."

Streefkerk-trainer Raymond Sponselee was het met zijn collega eens: "We begonnen gehavend aan het duel omdat Mark de Lange (grieperig) en Sietse van Driesten (tentamens) niet mee konden doen, maar het team heeft gevochten als een leeuw." 

BRON: REGIO-VOETBAL (www.regio-voetbal.nl)