Streefkerk - Unitas 6-2 (rust 3-1) https://t.co/VKo6gBixxH https://t.co/32Y6sfb5Zg
Image is not available
Zaterdag 25 mei in beeld: kampioenswedstrijd 3e & wedstrijd 1ste met afscheid Bouke en Chris https://t.co/1ukDqHteHW https://t.co/P5vCC6oTy5
Image is not available
De laatste. Dit is @vvstreefkerk https://t.co/NmZBpthD4R
Image is not available
https://t.co/Hb9XWBzUqC
Image is not available
Party https://t.co/cR6ANp7wt7
Image is not available
Slider

De Zwerver stapte met drie verdiende punten het veld af na de streekderby met Streefkerk. De Kinderdijkers wonnen met 1-2. Beide goals werden gescoord door Redouane El Akchaoui. Namens de thuisploeg was Andy van Vugt één keer succesvol.

Streefkerk startte prima en kreeg in het eerste kwartier drie behoorlijke kansen om De Zwerver pijn te doen. Het bleef echter bij die ene treffer van Van Vugt.

Vervolgens nam De Zwerver het heft in handen en kwam men nog voor rust op 1-1. Na de pauze kwam het elftal van trainer Edward Knook geen moment meer in gevaar.

"Een prima overwinning", zo stelde Knook tevreden vast. 'We hadden er, met uitzondering van ons weifelende het eerste kwartier, ook volop recht op."

Streefkerk-trainer Raymond Sponselee was het met zijn collega eens: "We begonnen gehavend aan het duel omdat Mark de Lange (grieperig) en Sietse van Driesten (tentamens) niet mee konden doen, maar het team heeft gevochten als een leeuw." 

BRON: REGIO-VOETBAL (www.regio-voetbal.nl)