https://t.co/aAAUMXzHuB Voor de zekerheid nog een keer: de spelregels van o.a. de trainingen https://t.co/csv8HtqpKH
Image is not available
https://t.co/Htbq7njgZN Club van de (vorige) week: VV STREEFKERK https://t.co/kOYnRRSlXv
Image is not available
https://t.co/KzI5WelY3a Wijziging lidmaatschap? Voor 15 juni doorgeven! https://t.co/ZYrsaFCtJH
Image is not available
Morgen donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. Er wordt dan uiteraard niet getraind! https://t.co/hqRG5lTMYr
Image is not available
https://t.co/XlhpDyNsyG Update training
Image is not available
Slider

Ameide was heer en meester op het eigen Meihoven. Maar in de slotfase verslikte de thuisploeg zich bijna in het zwakke Streefkerk. Bij een 3-2 stand veroorzaakte keeper Ruud de Groot een strafschop, maar Andy van Vugt verzuimde zijn derde treffer te maken. In de tegenaanval besliste Tom de Kruijk de wedstrijd.

"Ons spel was niet best", oordeelde Streefkerk-trainer Raymond Sponselee.  "We geven te makkelijk ruimte weg en daarmee ook goals. Maar als je in de slotfase onverwachts terug komt tot 3-2 en zelfs de kans krijgt op 3-3. Ja, dan had je dit belangrijke punt moeten meenemen. Ik hoop dat mijn spelers beseffen dat we tegen Groote Lindt een stuntje nodig hebben en anders na het carnavalsweekend vol aan de bak moeten tegen SV Meerkerk."

Collega Gert-Jan Westerhout verkeert in betere omstandigheden. "We speelden een hele goede wedstrijd, met snel druk op Streefkerk en waardoor Andy van Vugt niet in het spel werd betrokken. Helaas luidde een verkeerde terugspeelbal wel de openingstreffer in. Maar we herstelden ons snel en stonden door knappe goals van Robin de Jong en Joran Visee halverwege met 2-1 voor."

Na de thee maakte Bas de Kruijk 3-1 en was er voor Ameide geen vuiltje meer aan de lucht. "Door de aansluittreffer vijf minuten voor tijd en die strafschop werd het toch nog billenknijpen. Maar gelukkig kwam de verdiende zege niet in gevaar."

BRON: REGIO-VOETBAL (www.regio-voetbal.nl)