#EMCup @vvstreefkerk - @NivoSparta https://t.co/3Esze8V8Cs
Image is not available
Speeltuintje opgeknapt https://t.co/txjjsrN8hu https://t.co/ZdyyRTnEUQ
Image is not available
Het 2e heeft wel gespeeld en wint verdiend van @vvWNC 4-1
Image is not available
Met dank aan de club van 100 en onderhoudsploeg ziet het speeltuintje er weer prachtig uit. https://t.co/1GagLUHTUj
Image is not available
Gaaf. Nieuwe trainingsjacks voor onze MO19. Super bedankt Dennis en sponsor Mainstaete! https://t.co/6QcyBtzGFq
Image is not available
Slider

Ameide was heer en meester op het eigen Meihoven. Maar in de slotfase verslikte de thuisploeg zich bijna in het zwakke Streefkerk. Bij een 3-2 stand veroorzaakte keeper Ruud de Groot een strafschop, maar Andy van Vugt verzuimde zijn derde treffer te maken. In de tegenaanval besliste Tom de Kruijk de wedstrijd.

"Ons spel was niet best", oordeelde Streefkerk-trainer Raymond Sponselee.  "We geven te makkelijk ruimte weg en daarmee ook goals. Maar als je in de slotfase onverwachts terug komt tot 3-2 en zelfs de kans krijgt op 3-3. Ja, dan had je dit belangrijke punt moeten meenemen. Ik hoop dat mijn spelers beseffen dat we tegen Groote Lindt een stuntje nodig hebben en anders na het carnavalsweekend vol aan de bak moeten tegen SV Meerkerk."

Collega Gert-Jan Westerhout verkeert in betere omstandigheden. "We speelden een hele goede wedstrijd, met snel druk op Streefkerk en waardoor Andy van Vugt niet in het spel werd betrokken. Helaas luidde een verkeerde terugspeelbal wel de openingstreffer in. Maar we herstelden ons snel en stonden door knappe goals van Robin de Jong en Joran Visee halverwege met 2-1 voor."

Na de thee maakte Bas de Kruijk 3-1 en was er voor Ameide geen vuiltje meer aan de lucht. "Door de aansluittreffer vijf minuten voor tijd en die strafschop werd het toch nog billenknijpen. Maar gelukkig kwam de verdiende zege niet in gevaar."

BRON: REGIO-VOETBAL (www.regio-voetbal.nl)