Om 20.15 uur een oefenwedstrijd op sportpark Streveland. Het 2e speelt tegen @vvAmeide , team van onze nieuwe trai… https://t.co/qr2Y313vK3
Image is not available
Vrijgeloot! https://t.co/Vo9kejV7sa
Image is not available
Vanwege de carnaval 🎉 zijn er geen ⚽️ (oefen) wedstrijden vandaag. De kantine is daarom de gehele dag gesloten. https://t.co/V5OUjfvgve
Image is not available
Eindstand @vv_dezwerver - @vvstreefkerk 0-2 #emvanderwalcup
Image is not available
Halverwege 2e helft is het tussen @vv_dezwerver en @vvstreefkerk 0-2. Goal Mark de Lange. #emvanderwalcup
Image is not available
Slider

Vanmiddag is bekend geworden dat ons 2e in de 2e ronde van de nacompetitie reserve hoofdklasse/1e klasse tegen GRC'14 2 speelt. GRC'14 wist de 1e wedstrijd te winnen met 6-0 en ons 2e met 2-4.

Hoewel er aanvankelijk Streefkerk - GRC'14 in het schema stond, is deze nacompetitiewedstrijd van zaterdag 8 juni inmiddels helaas omgedraaid.

GRC'14 2 speelt dus thuis. Dit omdat het thuisrecht wordt toegekend aan de hoogst geklasseerde periodekampioen resp. hoogste klasse (in dit geval hoofdklasse). Jammer (en vreemd) dat de KNVB er geen rekening mee houdt dat we dan geen enkele keer thuis spelen.

De wedstrijd (aftrap 14.30 uur) staat onder leiding van de heer A.C.W. van Dalen met als assistenten de heren J.A. de Jong en A. Bracht. De winnaar plaatst zich voor de finale van de nacompetitie, tegen de winnaar van Nivo Sparta 2 - LRC 2. Deze wedstrijd wordt zaterdag 15 juni op neutraal terrein gespeeld en heeft als inzet een plek in de reserve hoofdklasse.

Wij wensen de mannen van het 2e veel succes en gaan er vanuit dat vele supporters naar Giessen/Rijswijk afreizen om onze jongens te steunen!