De eerste actie van de supporters van onze prachtige club. Wat gaaf! https://t.co/Y8IV89a5Ph
Image is not available
Eindstand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 2-7.
Image is not available
Ruststand @vvstreefkerk - @vvNwlekkerland 1-3
Image is not available
De eerste oefenwedstrijd van dit nieuwe seizoen op sportpark Streveland. We spelen om 14.30 uur tegen buurman… https://t.co/6Uzp179kdL
Image is not available
We gaan weer voetballen! Morgen 17 augustus om 14.30 uur de eerste oefenwedstrijd: Streefkerk - Nw Lekkerland. Kant… https://t.co/YkIWvddlXj
Image is not available
Slider

Vanmiddag is bekend geworden dat ons 2e in de 2e ronde van de nacompetitie reserve hoofdklasse/1e klasse tegen GRC'14 2 speelt. GRC'14 wist de 1e wedstrijd te winnen met 6-0 en ons 2e met 2-4.

Hoewel er aanvankelijk Streefkerk - GRC'14 in het schema stond, is deze nacompetitiewedstrijd van zaterdag 8 juni inmiddels helaas omgedraaid.

GRC'14 2 speelt dus thuis. Dit omdat het thuisrecht wordt toegekend aan de hoogst geklasseerde periodekampioen resp. hoogste klasse (in dit geval hoofdklasse). Jammer (en vreemd) dat de KNVB er geen rekening mee houdt dat we dan geen enkele keer thuis spelen.

De wedstrijd (aftrap 14.30 uur) staat onder leiding van de heer A.C.W. van Dalen met als assistenten de heren J.A. de Jong en A. Bracht. De winnaar plaatst zich voor de finale van de nacompetitie, tegen de winnaar van Nivo Sparta 2 - LRC 2. Deze wedstrijd wordt zaterdag 15 juni op neutraal terrein gespeeld en heeft als inzet een plek in de reserve hoofdklasse.

Wij wensen de mannen van het 2e veel succes en gaan er vanuit dat vele supporters naar Giessen/Rijswijk afreizen om onze jongens te steunen!