Om 20.15 uur een oefenwedstrijd op sportpark Streveland. Het 2e speelt tegen @vvAmeide , team van onze nieuwe trai… https://t.co/qr2Y313vK3
Image is not available
Vrijgeloot! https://t.co/Vo9kejV7sa
Image is not available
Vanwege de carnaval 🎉 zijn er geen ⚽️ (oefen) wedstrijden vandaag. De kantine is daarom de gehele dag gesloten. https://t.co/V5OUjfvgve
Image is not available
Eindstand @vv_dezwerver - @vvstreefkerk 0-2 #emvanderwalcup
Image is not available
Halverwege 2e helft is het tussen @vv_dezwerver en @vvstreefkerk 0-2. Goal Mark de Lange. #emvanderwalcup
Image is not available
Slider

In de halve finale nacompetitie voor promotie/handhaving in de reserve hoofdklasse bleek GRC'14 (dat voor handhaving strijd) een maatje te groot voor ons 2e. De gastheren uit Giessen/Rijswijk voetbalde iets makkelijker. De 1ste helft deden de mannen van Pieter Lagendijk nog prima mee. Vlak na rust scoorde GRC'14 daarna was het over en uit voor onze jongens.

Ondanks de nederlaag weer een prima seizoen met een leuk toetje. Met opgeheven hoofd verlaten we deze nacompetitie. Over 2 weken familiedag en daarna lekker vakantie vieren om medio augustus weer vol nieuwe energie aan een nieuw seizoen te beginnen in de reserve 1ste klasse.

Statistieken GRC'14 2 - Streefkerk 2

Opstelling: 

Mads (k), Twan, Amel, Jerobeam, Johan, Ivo, Jordi (a), Robert, Jaro, Thomas en Ricardo. Reservespelers: Roy, Bas, Ruud en Julian.

Scoreverloop:

Rust 0-0 / Eindstand 4-0

De prima scheidsrechter Van Dalen trok 2 keer geel en wel voor Jaro en Amel.