Beleid van KNVB zou in vele opzichten erg handig zijn. Gaat niet werken zo. https://t.co/Xpxtn597j7
Image is not available
https://t.co/qOeW6JyLvs Spelregelbewijs voor 1 september 2020 https://t.co/GvXCbJwDyo
Image is not available
https://t.co/CDWtWkA1iQ Pasfoto spelerspas wijzigen https://t.co/ISiNIJWtAD
Image is not available
https://t.co/6ELBplS0ro Volledige bekerindeling seizoen 2020/2021 bekend https://t.co/HJyPdOrTEP
Image is not available
A.s. maandag 3 augustus van 11-12 uur GIGA voetbaltoernooi op sportpark Streveland. Je doet toch ook mee?! https://t.co/SBjb5Xmmzs
Image is not available
Slider

Afgelopen weekend bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van oud-speler Arie Tuijtel. Een onwerkelijk bericht. Een bericht om stil van te worden...

Arie heeft twee seizoenen bij onze vereniging gespeeld. In die twee seizoenen groeide hij uit tot een cultfiguur. Al snel kreeg Arie ook zijn eigen bijnaam: “de Kruiwagen”. Vanwege zijn licht gebogen loopje, niet al te elegant en misschien ook niet al te snel. Maar wel een speler die voorop ging in de strijd en bovendien ontzettend goed kon voetballen. Een eigenwijze speler, altijd zoekend naar een voetballende oplossing en met een neusje voor de goal. Met als hoogtepunt de promotie naar de 3e klasse via de nacompetitie. Bij zijn afscheid kreeg hij symbolisch zijn eigen kruiwagen mee.

Velen van ons hebben nog met of na zijn terugkeer naar De Zwerver tegen Arie gevoetbald. Hij had de vervelende eigenschap om na zijn terugkeer bij De Zwerver juist tegen ons te scoren. Vaak waren het nog mooie goals ook. Ook kwam hij nog regelmatig bij ons op de club. Bijvoorbeeld bij de jaarlijkse voetbalquiz die hij dan ook nog vaak wist te winnen!

We wensen de familie en vrienden van Arie ontzettend veel sterkte.

Rust zacht Arie!

A.s. donderdag 12 december is er gelegenheid tot condoleren van 19.00 uur tot 20.30 uur in het uitvaartcentrum De Oude Toren in Alblasserdam. Het afscheid van Arie zal gehouden worden op vrijdag 13 december aanvang 11.00 uur in het hiervoor vermelde uitvaartcentrum waarna de begrafenis zal plaatsvinden op de aldaar gelegen begraafplaats. Na de begrafenis is er tevens gelegenheid tot condoleren.

Correspondentieadres: Kortland 56, 2954 LD Alblasserdam