Beleid van KNVB zou in vele opzichten erg handig zijn. Gaat niet werken zo. https://t.co/Xpxtn597j7
Image is not available
https://t.co/qOeW6JyLvs Spelregelbewijs voor 1 september 2020 https://t.co/GvXCbJwDyo
Image is not available
https://t.co/CDWtWkA1iQ Pasfoto spelerspas wijzigen https://t.co/ISiNIJWtAD
Image is not available
https://t.co/6ELBplS0ro Volledige bekerindeling seizoen 2020/2021 bekend https://t.co/HJyPdOrTEP
Image is not available
A.s. maandag 3 augustus van 11-12 uur GIGA voetbaltoernooi op sportpark Streveland. Je doet toch ook mee?! https://t.co/SBjb5Xmmzs
Image is not available
Slider

Pieter Lagendijk is komend seizoen onze nieuwe hoofdtrainer. Pieter is momenteel trainer van het 2e elftal op sportpark Streveland.

Na de bekendmaking eind november dat Raymond Sponselee na dit seizoen vertrekt, is de TC zorgvuldig te werk gegaan. Mede op basis van een inventarisatie van de spelers van de A-selectie en eigenschappen waar de nieuwe hoofdtrainer aan moet voldoen, kwam Pieter naar voren als beoogd kandidaat. De invulling (en resultaten) bij het 2e elftal zijn hier zeker ook in meegenomen. Half december heeft het 1ste gesprek plaatsgevonden waarbij alle plussen en minnen van het hoofdtrainerschap van een eigen clubman uitvoerig zijn besproken. Pieter, die in december zijn UEFA B diploma heeft behaald, is zeer enthousiast over zijn eerste klus als hoofdtrainer bij zijn eigen club. De TC heeft een positief advies gegeven aan spelersraad en bestuur waarna na een finaal gesprek tussen de spelersraad en Pieter tot overeenstemming is gekomen. Alle partijen zijn blij met de uitkomst en zien uit naar de (nieuwe) samenwerking.

De TC gaat nu (samen met Pieter) op zoek naar een juiste invulling voor o.a. een nieuwe trainer voor het 2e elftal.