Vanwege de carnaval 🎉 zijn er geen ⚽️ (oefen) wedstrijden vandaag. De kantine is daarom de gehele dag gesloten. https://t.co/V5OUjfvgve
Eindstand @vv_dezwerver - @vvstreefkerk 0-2 #emvanderwalcup
Halverwege 2e helft is het tussen @vv_dezwerver en @vvstreefkerk 0-2. Goal Mark de Lange. #emvanderwalcup
Ruststand @vv_dezwerver - @vvstreefkerk 0-1. Doelpunt Joey vd Vlist. #emvanderwalcup
⚽️⚽️ Twee wedstrijden vanavond. Beiden om 20.15 uur. 1ste speelt voor #emvanderwalcup uit tegen @vv_dezwerver 1. On… https://t.co/lL8C0ZVa4b

Onze keeperstrainer Jan Volwerk heeft aangegeven dat hij vv Streefkerk aan het eind van dit seizoen gaat verlaten. Wij vinden het erg jammer dat Jan stopt. In het bijzonder natuurlijk voor alle keepers die Jan onder zijn bevlogen hoede heeft. De TC, die ook druk bezig is met de verdere invulling van de begeleidingsstaf voor het 1ste en 2e, moet dus helaas op zoek naar een opvolger. Vanaf deze plaats willen wij Jan alvast erg bedanken voor zijn inzet voor vv Streefkerk. Een inzet die zich niet alleen beperkte tot 'zijn' keepers, maar ook rondom ons 1ste elftal.

Na drie onvergetelijke jaren stop ik aan het einde van dit seizoen als keeperstrainer. Dat besluit valt me enorm zwaar. Ik ben Streefkerk dankbaar dat ik alle ruimte heb gekregen mijn passie – het werken met enthousiaste jonge mensen – verder te ontwikkelen. Streefkerk voelde als thuiskomen.

De beslissing is een persoonlijke. Maar ik zal heel veel mensen erg gaan missen. Zoals de spelers en stafleden van de selectie, de vele vrijwilligers, de supporters, bestuur en natuurlijk in het bijzonder de keepers: Rick, Pieter, Mads, Michael, Jurian, Janco, Denley en Michelle. En niet te vergeten Bouke en Sjors.

Ik hoop elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Komt die er niet, is het ook mooi geweest. Ik zal sowieso na dit seizoen de club blijven volgen. Ik ben ervan overtuigd dat Streefkerk 1 een mooie toekomst heeft. De huidige selectie is jong en er komen al weer prachtige talenten aan.

Tot en met de laatste activiteit van dit seizoen zal ik met plezier en onverminderd enthousiasme mijn ding blijven doen.

Jan Volwerk