https://t.co/Kzmo5uCpkx UPDATE CORONA VIRUS vanaf 15 oktober 2020 https://t.co/erLt4wAsmJ
Image is not available
Weer een superlot van de grote clubactie verkocht. Deze keer door de veteranen + vrouwen. Klasse en erg bedankt! https://t.co/JvbfQ4iGNv
Image is not available
https://t.co/cx5ypjveVQ IFC JO13-3 / VVS JO13-1 (3 oktober 2020)
Image is not available
https://t.co/UJq9aIjP97 VVS JO13-1 / VVGZ JO13-2 (26 september 2020)
Image is not available
Ook Streefkerk 2 koopt superlot van de grote clubactie. Klasse mannen! https://t.co/zBcmgcNDtz
Image is not available
Slider

Onze keeperstrainer Jan Volwerk heeft aangegeven dat hij vv Streefkerk aan het eind van dit seizoen gaat verlaten. Wij vinden het erg jammer dat Jan stopt. In het bijzonder natuurlijk voor alle keepers die Jan onder zijn bevlogen hoede heeft. De TC, die ook druk bezig is met de verdere invulling van de begeleidingsstaf voor het 1ste en 2e, moet dus helaas op zoek naar een opvolger. Vanaf deze plaats willen wij Jan alvast erg bedanken voor zijn inzet voor vv Streefkerk. Een inzet die zich niet alleen beperkte tot 'zijn' keepers, maar ook rondom ons 1ste elftal.

 

Na drie onvergetelijke jaren stop ik aan het einde van dit seizoen als keeperstrainer. Dat besluit valt me enorm zwaar. Ik ben Streefkerk dankbaar dat ik alle ruimte heb gekregen mijn passie – het werken met enthousiaste jonge mensen – verder te ontwikkelen. Streefkerk voelde als thuiskomen.

De beslissing is een persoonlijke. Maar ik zal heel veel mensen erg gaan missen. Zoals de spelers en stafleden van de selectie, de vele vrijwilligers, de supporters, bestuur en natuurlijk in het bijzonder de keepers: Rick, Pieter, Mads, Michael, Jurian, Janco, Denley en Michelle. En niet te vergeten Bouke en Sjors.

Ik hoop elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Komt die er niet, is het ook mooi geweest. Ik zal sowieso na dit seizoen de club blijven volgen. Ik ben ervan overtuigd dat Streefkerk 1 een mooie toekomst heeft. De huidige selectie is jong en er komen al weer prachtige talenten aan.

Tot en met de laatste activiteit van dit seizoen zal ik met plezier en onverminderd enthousiasme mijn ding blijven doen.

Jan Volwerk