Beleid van KNVB zou in vele opzichten erg handig zijn. Gaat niet werken zo. https://t.co/Xpxtn597j7
Image is not available
https://t.co/qOeW6JyLvs Spelregelbewijs voor 1 september 2020 https://t.co/GvXCbJwDyo
Image is not available
https://t.co/CDWtWkA1iQ Pasfoto spelerspas wijzigen https://t.co/ISiNIJWtAD
Image is not available
https://t.co/6ELBplS0ro Volledige bekerindeling seizoen 2020/2021 bekend https://t.co/HJyPdOrTEP
Image is not available
A.s. maandag 3 augustus van 11-12 uur GIGA voetbaltoernooi op sportpark Streveland. Je doet toch ook mee?! https://t.co/SBjb5Xmmzs
Image is not available
Slider

Onze keeperstrainer Jan Volwerk heeft aangegeven dat hij vv Streefkerk aan het eind van dit seizoen gaat verlaten. Wij vinden het erg jammer dat Jan stopt. In het bijzonder natuurlijk voor alle keepers die Jan onder zijn bevlogen hoede heeft. De TC, die ook druk bezig is met de verdere invulling van de begeleidingsstaf voor het 1ste en 2e, moet dus helaas op zoek naar een opvolger. Vanaf deze plaats willen wij Jan alvast erg bedanken voor zijn inzet voor vv Streefkerk. Een inzet die zich niet alleen beperkte tot 'zijn' keepers, maar ook rondom ons 1ste elftal.

 

Na drie onvergetelijke jaren stop ik aan het einde van dit seizoen als keeperstrainer. Dat besluit valt me enorm zwaar. Ik ben Streefkerk dankbaar dat ik alle ruimte heb gekregen mijn passie – het werken met enthousiaste jonge mensen – verder te ontwikkelen. Streefkerk voelde als thuiskomen.

De beslissing is een persoonlijke. Maar ik zal heel veel mensen erg gaan missen. Zoals de spelers en stafleden van de selectie, de vele vrijwilligers, de supporters, bestuur en natuurlijk in het bijzonder de keepers: Rick, Pieter, Mads, Michael, Jurian, Janco, Denley en Michelle. En niet te vergeten Bouke en Sjors.

Ik hoop elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Komt die er niet, is het ook mooi geweest. Ik zal sowieso na dit seizoen de club blijven volgen. Ik ben ervan overtuigd dat Streefkerk 1 een mooie toekomst heeft. De huidige selectie is jong en er komen al weer prachtige talenten aan.

Tot en met de laatste activiteit van dit seizoen zal ik met plezier en onverminderd enthousiasme mijn ding blijven doen.

Jan Volwerk