https://t.co/n82d3ajL5C Kabouter-team VVS
Image is not available
https://t.co/NmljhxZep3 Streefkerk JO-11 – Hardinxveld JO-11 2-3
Image is not available
https://t.co/mlhs151qHC Streefkerk - Lekkerkerk (2-2) fotoverslag https://t.co/hR03XA8VST
Image is not available
https://t.co/YmxXHxx8lm Groote Lindt JO13-1 / VVS JO13-1
Image is not available
Eindstand @vvstreefkerk - @vvLekkerkerk 2-2
Image is not available
Slider

De begeleidingsstaf van ons 1ste elftal voor het nieuwe voetbalseizoen is (bijna) rond!

Zoals bekend, is Pieter Lagendijk de nieuwe hoofdtrainer. Hij zal op donderdag en zaterdag geassisteerd worden door Ricardo Boers. Ricardo, die jaren in onze hoofdmacht heeft gespeeld, is momenteel speler van het 2e. Mede door blessures neem hij afscheid van selectievoetbal en stapt hij vol enthousiasme in zijn nieuwe functie. 

Pieter Zeilstra, thans keeper van het 2e, stopt ook met selectievoetbal en wordt onze nieuwe keeperstrainer op de dinsdag. Hier heeft hij erg veel zin in. In verband met werk zal het echter niet iedere dinsdag zijn maar gemiddeld 3 x per maand. Desgewenst zal hij dan ook de hoofdtrainer assisteren bij de trainingen van het 1ste. Pieter zal de keeperstraining verzorgen van de selectiekeepers (Rick, Mads en Jurian) en keeper van het hoogste juniorenteam (Janco).

Teammanager Melvin van Wijk, materiaalman Mart Looren de Jong en assistent-scheidsrechter Ronald Slob hebben ook weer hun 'ja-woord' gegeven en blijven gelukkig ook aan het 1ste verbonden.  

Wij zijn erg blij en trots dat met deze eigen mannen de staf rond is. Een staf waar we erg veel vertrouwen in hebben. Nu alleen nog een verzorg(st)er. 

Volgende week verwachten wij de volledige staf van het 2e bekend te kunnen maken.