https://t.co/Y63q54M1oK Spelregelbewijs 2020 https://t.co/ShUkl3Gs7A
Image is not available
🔃 Omleiding 🔄 Voor alle teams en scheidsrechters die naar sportpark Streveland komen vandaag. Wegens werkzaamheden… https://t.co/lqB02EtOaB
Image is not available
🔥MATCHDAY🔥Onze hoofdmacht speelt vandaag uit tegen @vvschelluinen . Aftrap 14.30 u. De vrouwen 1 gaan eveneens op p… https://t.co/Tm1sbv8sZ1
Image is not available
https://t.co/VtlYVspz4w Extra aandacht voor maatregelen Corona bij minder weer https://t.co/OSeDxhSVxy
Image is not available
https://t.co/n82d3ajL5C Kabouter-team VVS
Image is not available
Slider

Vorige week hebben we bekend gemaakt dat de begeleidingsstaf van ons 1ste elftal voor het nieuwe voetbalseizoen (bijna) rond is. Vandaag de beurt aan ons 2e!

Piet Prins gaat - op donderdag en zaterdag - als assistent-trainer van Peter van Horssen aan de slag bij het 2e.  Piet heeft hier enorm veel zin. Zeker ook omdat er weer veel jeugd overkomt naar de senioren. Piet heeft jarenlang onze jeugd getraind en begeleid. Uiteraard heeft hij ook zijn (voetbal)sporen verdiend in de hoofdmacht van onze vrienden van VVAC. Een mooie uitdaging nu om met de (B) selectie van Streefkerk aan de slag te gaan.

Peter en Piet doen dat zeker niet alleen. Michel vd Vlist (teammanager/assistent trainer) en Aart Aanen (assistent-scheidsrechter) blijven ook aan bij het 2e. Wat een super team en wat zijn we hier enorm blij mee!

Hopelijk binnenkort nog meer goed nieuws want we zijn - zoals bekend - voor de selectieteams alleen nog op zoek naar een verzorg(st)er. Wie meld zich aan?!