https://t.co/APk2lmuxCr Corona virus en KNVB berichtgeving d.d. 20 maart 2020 https://t.co/1cgSu2OHCQ
Image is not available
https://t.co/D2kyy6hXTh UPDATE CORONA VIRUS dd 21 maart 2020 https://t.co/ylQ7IblQux
Image is not available
https://t.co/JLpD14jovK Sportpark Streveland gesloten! https://t.co/lzkCIYj1sw
Image is not available
https://t.co/QyDciNWFEB UPDATE CORONA VIRUS dd 14 maart 2020 https://t.co/dXIwEqtDW1
Image is not available
https://t.co/6dWv8Qq18Q VVS jo07 - Wieldrecht jo7
Image is not available
Slider

A.s. zaterdag 14 maart is het weer zover. Dan spelen we de returnwedstrijd van de derby op sportpark Streveland. Het zal naar verwachting weer een druk bezochte wedstrijd worden. Om alles in goede banen te leiden, hebben we als bestuurders van beide verenigingen een aantal (logische) afspraken gemaakt. Deze afspraken zijn ook met beide supportersschare gedeeld en ook zij kunnen zich hierin helemaal vinden.

- Geen provocerende en/of beledigende teksten op de spandoeken.

- Supporters Streefkerk hangen de spandoeken op achter het doel bij de kantine. Voor supporters Groot Ammers betekent dat achter het doel het verst van de kantine dus aan de kant van het kleine kunstgrasveld. 

- Langs het veld geen alcohol gebruiken. Dat is verboden door de KNVB. Dit geldt sowieso ook voor eigen meegenomen drank. De scheidsrechter kan hierop reageren en de club in overtreding (dus zowel wij als onze buren) kunnen hiervoor gestraft worden. 

- Geen voorwerpen op het veld gooien. Ook dit kan leiden tot sancties van de KNVB en kan blessures veroorzaken bij de spelers.

- Van beide clubs zal er begeleiding zijn om alles in goede banen te leiden. Laat spelers en supporters er een leuke, sportieve en spannende wedstrijd van te maken. Wij gaan er vanuit dat die begeleiding (nu en in de toekomst) totaal overbodig zal zijn.

- Sier- en knalvuurwerk is niet toegestaan. Rookpotten en fakkels vooralsnog wel. Let wel op de kunstgrasvelden, ruim de rommel netjes op en verniel niets.

- Hou het leuk en gezellig langs de lijn, op het terras en in de kantine, ook in je verbale uitingen.

- Om alle bezoekers een meer dan warm welkom te geven, zal er géén entree geheven worden.

Wij rekenen op de medewerking van een ieder. Laten we er met z'n allen een mooi fatsoenlijk feest van maken zodat beide verenigingen trots kunnen zijn op hun spelers en supporters en daarna achteraf met zijn allen nog gezellig in de kantine een biertje of iets anders kunnen drinken.

Tot zaterdag!