https://t.co/APk2lmuxCr Corona virus en KNVB berichtgeving d.d. 20 maart 2020 https://t.co/1cgSu2OHCQ
Image is not available
https://t.co/D2kyy6hXTh UPDATE CORONA VIRUS dd 21 maart 2020 https://t.co/ylQ7IblQux
Image is not available
https://t.co/JLpD14jovK Sportpark Streveland gesloten! https://t.co/lzkCIYj1sw
Image is not available
https://t.co/QyDciNWFEB UPDATE CORONA VIRUS dd 14 maart 2020 https://t.co/dXIwEqtDW1
Image is not available
https://t.co/6dWv8Qq18Q VVS jo07 - Wieldrecht jo7
Image is not available
Slider

In ons bericht van 14 maart hebben wij beloofd om vandaag met een update te komen over de situatie rondom het Corona virus.

Deze week is duidelijk geworden dat er door de autoriteiten (kabinet en gemeente) en andere instanties (o.a. RIVM en KNVB) aanvullende maatregelen zijn genomen in de aanpak van het Corona virus. Ook sportclubs dienen zich aan deze maatregelen te houden. Dit onderschrijven wij uiteraard volledig. 

Tot en met maandag 6 april is sportpark Streveland gesloten voor trainingen en (oefen)wedstrijden. Ook is de kantine gesloten en mogen er uiteraard geen andere sport/spelactiviteiten buiten de reguliere wedstrijd/trainingstijden op het kleine kunstgrasveld plaatsvinden.  De overige velden zijn altijd al verboden terrein zoals jullie weten.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk in te dammen. Wij begrijpen dat het voor iedereen erg vervelend is, maar bij deze bijzondere situatie horen drastische en duidelijke maatregelen. Maatregelen waar ook wij verplicht zijn om ons echt aan te houden. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop. We hopen op jullie begrip in deze aparte tijden. 

Net zoals de voetbalquiz zal ook de sponsoravond van 8 april helaas niet doorgaan. Naar een alternatieve datum wordt gezocht. De overige activiteiten blijven vooralsnog in de agenda staan. Of en hoe deze doorgaan, zal mede afhankelijk zijn van de situatie na 6 april.

Mochten er in de periode tot en met maandag 6 april nieuwe ontwikkelingen zijn dan zullen wij dit natuurlijk melden. Vooralsnog staat de volgende update vanuit het bestuur gepland voor zaterdag 4 april. Heb je tussentijds vragen dan kun je altijd contact opnemen met één van onze bestuursleden.