https://t.co/Y63q54M1oK Spelregelbewijs 2020 https://t.co/ShUkl3Gs7A
Image is not available
🔃 Omleiding 🔄 Voor alle teams en scheidsrechters die naar sportpark Streveland komen vandaag. Wegens werkzaamheden… https://t.co/lqB02EtOaB
Image is not available
🔥MATCHDAY🔥Onze hoofdmacht speelt vandaag uit tegen @vvschelluinen . Aftrap 14.30 u. De vrouwen 1 gaan eveneens op p… https://t.co/Tm1sbv8sZ1
Image is not available
https://t.co/VtlYVspz4w Extra aandacht voor maatregelen Corona bij minder weer https://t.co/OSeDxhSVxy
Image is not available
https://t.co/n82d3ajL5C Kabouter-team VVS
Image is not available
Slider

Het Coronavirus houdt ons volledig in de greep. Het normale dagelijkse leven is bij velen op een laag pitje gezet. Er zijn flink wat maatregelen genomen om de gehele situatie niet volledig uit de hand te laten lopen. Wij staan hier volledig achter. De gezondheid van iedereen is veruit het belangrijkst, dat we nu niet meer ons geliefde voetbal kunnen spelen en gezellig met elkaar in onze kantine kunnen samenkomen, is dan maar bijzaak. Grote bewondering en respect voor diegenen die wel de normale werkzaamheden moeten verricht. Dit doen ze allemaal voor ons.

De regering heeft bekend gemaakt dat de bestaande maatregelen zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april, maar ook na 28 april gaat Nederland niet gelijk terug naar de normale situatie.

De KNVB heeft besloten dat de competities voor het amateurvoetbal niet worden hervat. Er komen geen eindstanden. Ook de bekercompetitie wordt niet uitgespeeld. Iedereen begint volgend seizoen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. 

Als bestuur willen wij jullie informeren over de gevolgen voor onze club. Een geweldige club met fantastische mensen die ook deze periode gaat overwinnen.

Velden en sportpark Streveland gesloten

Op last van de overheid en gemeente Molenlanden is ons sportpark en de velden volledig verboden terrein. Zoals bekend, is het normaliter alleen (oogluikend) toegestaan om van het kleine kunstgrasveld gebruik te maken. De andere velden en terrein zijn altijd al verboden terrein. Vanaf half maart is ook het kleine kunstgrasveld volledig gesloten. Behalve de hoofdingang zijn alle hekken op slot.

De onderhoudsploeg zal alleen nog het groen bijhouden. Hierbij worden de bekende spelregels (afstand 1,5 meter en niet meer dan 3 personen bij elkaar) natuurlijk in acht genomen. Verder vinden er geen activiteiten meer plaats op ons sportpark.

Of en in welke vorm de jaarlijkse zomerwerkzaamheden (kunnen) plaatsvinden, is op dit moment uiteraard nog niet bekend.

Activiteiten

Door alle activiteiten is helaas een streep gezet. Alleen over tentenkamp ( 12 en 13 juni) en familiedag (13 juni) wordt begin mei een definitieve beslissing genomen.

Volgend voetbalseizoen zullen we dit zeker goedmaken, misschien zelfs met extra activiteiten.

Voorraad drank en levensmiddelen

De biertank is leeggehaald door Inbev/Elsco. De liters krijgen we later terug. Een hele mooie klantvriendelijke actie.

De overige artikelen worden geïnventariseerd. Voor de artikelen die over de datum gaan de komende maanden wordt een passende oplossing gezocht.

Financieel

De Corona crisis hakt er financieel ook flink in bij onze club. Gelukkig zijn we gezond en kunnen dit opvangen. Iedereen zal begrijpen dat het ontbreken van maanden kantineomzet en het wel doorgaan van de reguliere kosten er ook bij onze vereniging financieel in hakt. Wij zijn een vereniging, met z’n allen zijn we de vereniging en moeten het dus ook met z’n allen doen. Er wordt niet gevoetbald of getraind, toch zal – één van de financiële levensaders van ons -  de inning van de contributie wel blijven plaatsvinden. We hopen dat iedereen dit snapt. We hebben een beroep gedaan op het noodfonds voor een éénmalige gift van EUR 4.000,--, de KNVB gaat bij de eindafrekening in juni rekening houden met de voortijdige beëindiging van de competities en de gemeente Molenlanden heeft aangegeven de clubs niet te laten vallen.

Tot slot

Wij snappen erg goed dat al onze leden, supporters, leden club van 100, donateurs en sponsors in een vreemde en lastige situatie zitten of kunnen komen. We hopen dat dit tot een minimum beperkt blijft en dat we elkaar snel op normale wijze weer kunnen zien, begroeten en het glas kunnen heffen. Voor nu: blijf gezond, hou je aan alle maatregelen die genomen zijn en worden, let goed op elkaar en help elkaar waar nodig.

Als er rond of na 28 april nieuwe ontwikkelingen zijn dan zullen wij daar zeker op inspelen en jullie informeren.

Heb je vragen of hulp nodig, laat het ons weten en neem gerust contact op met één van de bestuursleden. Als bestuur zijn we er ook nu voor iedereen.

Mede namens het bestuur van vv Streefkerk,

Chris de Lange (voorzitter)