https://t.co/Y63q54M1oK Spelregelbewijs 2020 https://t.co/ShUkl3Gs7A
Image is not available
🔃 Omleiding 🔄 Voor alle teams en scheidsrechters die naar sportpark Streveland komen vandaag. Wegens werkzaamheden… https://t.co/lqB02EtOaB
Image is not available
🔥MATCHDAY🔥Onze hoofdmacht speelt vandaag uit tegen @vvschelluinen . Aftrap 14.30 u. De vrouwen 1 gaan eveneens op p… https://t.co/Tm1sbv8sZ1
Image is not available
https://t.co/VtlYVspz4w Extra aandacht voor maatregelen Corona bij minder weer https://t.co/OSeDxhSVxy
Image is not available
https://t.co/n82d3ajL5C Kabouter-team VVS
Image is not available
Slider

Patrick Vink en Rob van der Plaat vormen samen het nieuwe trainersduo die volgend jaar onze JO19 onder hun hoede gaan nemen. 

Nadat onze jeugdtrainer/coach John den Besten te kennen heeft gegeven te stoppen met het begeleiden van de JO19 op zaterdag, zijn de coördinator junioren en jeugdvoorzitter op zoek gegaan naar de invulling van deze vacature. Samen met de TC heeft er uiteindelijk een goed gesprek (natuurlijk per telefoon en via webcam) plaatsgevonden en zijn we blij te kunnen melden dat Patrick en Rob, afkomstig van onze buurman Nieuw Lekkerland, deze uitdaging aan gaan.

Patrick en Rob vormen al jaren een trainersduo en waren het afgelopen seizoen verbonden aan de JO17-1. Wij wensen Patrick en Rob een sportief en gezellig seizoen toe op sportpark Streveland en zien uit naar de samenwerking met beide heren.