https://t.co/rXLF6xpNF6 Aannemingsbedrijf Lagendijk ook sponsor 2e elftal https://t.co/9sXp6a2pnz
Image is not available
https://t.co/mdzzdBULv5 Sliedrecht JO11-4 – Streefkerk JO11-1 0-8
Image is not available
https://t.co/Y63q54M1oK Spelregelbewijs 2020 https://t.co/ShUkl3Gs7A
Image is not available
🔃 Omleiding 🔄 Voor alle teams en scheidsrechters die naar sportpark Streveland komen vandaag. Wegens werkzaamheden… https://t.co/lqB02EtOaB
Image is not available
🔥MATCHDAY🔥Onze hoofdmacht speelt vandaag uit tegen @vvschelluinen . Aftrap 14.30 u. De vrouwen 1 gaan eveneens op p… https://t.co/Tm1sbv8sZ1
Image is not available
Slider

Omdat onze site een tijdje uit de lucht was en een aantal artikelen helaas verdwenen zijn, toch nog een keer voor de zekerheid dit artikel, dat ook via de nieuwsbrief (per mail) verspreid is.

Vanaf 11 mei zijn ook de 18-plussers (seniorenteams en damestrainingsgroep) lekker aan het trainen. Dit met inachtneming van de bekende 1,5 meter. 

In de praktijk blijkt dat voor alle teams de 1,5 meter best lastig is. Toch de dringende oproep om je echt goed aan alle regels (die hieronder staan) te houden. Heb je vragen dan kun je die natuurlijk altijd bij de bestuursleden stellen.

Spelregels

- Pupillen (JO07, JO08, JO10, JO12 en kabouters) trainen op reguliere wijze onder begeleiding van 1 of 2 trainers van VVS hierbij hoeven de spelers geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De trainers moeten wel voldoende afstand houden.

- Junioren (JO14, JO16, JO19, MO19) en senioren (18+) trainen op aangepaste wijze onder begeleiding van 1 of 2 trainers van VVS met inachtneming van 1,5 meter afstand. Dit geldt zowel voor spelers als trainers.

- Officiële (en ook vriendschappelijke) wedstrijden en competitie zijn verboden.

- Geen ouders/toeschouwers (ook geen leiders en/of andere begeleiders van een team) langs de lijn, thuis omkleden en douchen, kantine en kleedkamers en verzorgingsruimte gesloten, na training direct naar huis.

- Bij (lichte) klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid: blijf thuis. Trainers mogen bij twijfel iemand naar huis sturen.

- Ouders mogen kinderen alleen afzetten en ophalen bij de hoofdpoort (fietsenterrein).

- Maximaal 5 minuten voor de training aanwezig op het terras.

- Veld betreden bij ingang voor kleedkamer 6 (terraszijde), veld verlaten bij ingang achter kleedkamer 6 (bij de doelen)

- Alleen de hoofdpoort is open (trainers doen deze - en beide poorten veld 1 - na laatste training dicht). Ingang zijkant is en blijft tot 1 augustus gesloten. Dit laatste is ook op last van de gemeente en politie.

- Hesjes gedurende training bij eenzelfde persoon en liefst na iedere training wassen.

- Drinkflessen (voor eigen gebruik) zelf meenemen.

- Voor training goed je handen wassen, erna douchen uiteraard.

- Alle trainers houden ook 1,5 meter afstand van elkaar en de spelers.

- Trainingstijd maximaal 1 uur, wisseltijd ca 15 minuten

- Hoofd- en jeugd bestuursleden mogen wel de trainingen bezoeken om te kijken of de richtlijnen worden nageleefd en als aanspreekpunt te dienen voor vragen. 

- Verder gelden uiteraard alle andere richtlijnen van RIVM en overheid.

Sportpark Streveland

Behoudens voor reguliere trainingen (alleen toegankelijk voor spelers en trainers) is sportpark Streveland op last van de gemeente Molenlanden verboden terrein, . Wel mogen er (rekening houdend met 1,5 meter) onderhoudswerkzaamheden verricht worden, zowel doordeweeks als op zaterdag. Maximaal 6-8 personen. Verder is het sportpark geheel gesloten voor alle sportactiviteiten, dus ook het kleine kunstgrasveldje!

Veld 2 heeft de jaarlijkse zomerbeurt gehad. Het veld is o.a. belucht, bemest en doorgezaaid. Hopelijk in augustus een fraaie grasmat. De onderhoudsploeg zorgt - indien nodig - voor de beregening en uiteraard het maaien. Ook de kunstgrasvelden zijn weer helemaal schoongemaakt door een gespecialiseerd bedrijf.

De kantine blijft gesloten en ook is deze week bekend geworden dat het terras zeker tot 1 juli niet open mag. Kortom het sportpark is, behalve voor reguliere trainingen en onderhoud, dus nog gewoon helemaal dicht! Ouders wijs jullie kinderen hier svp ook op.

Protocollen

Alle protocollen voor o.a. leiders, spelers en ouders staan op https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/60073/nieuwe-coronaprotocollen-voor-het-amateurvoetbal

Hierin staan de praktische regels om veilig en verantwoord georganiseerd te kunnen sporten. 

Trainingsaanbod

Trainingsaanbod aangepaste trainingen: zie o.a. KNVB site https://rinus.knvb.nl/informatie/opstarten-verenigingsvoetbal

Familiedag en tentenkamp

Het bestuur heeft helaas moeten besluiten om ook familiedag dit jaar te schrappen. Volgend seizoen maken we dit zeker goed.

Over het ‘tentenkamp’ pupillen zijn we nog in overleg met o.a. de gemeente. In welke vorm? Is het verantwoord? Alles op 1 dag? Doorschuiven naar bv augustus of later dit jaar? Uitsluitsel volgt dus nog.

Trainingsschema

Het trainingsschema van alle teams is bekend. Met wat passen en meten (i.v.m. 1,5 meter trainingen) is ook dit gelukt. 

Tussentijds kunnen er wijzigingen komen. Er staat inmiddels al een update op de site. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met Jacco (senioren) en John (jeugd). 

Klachten COVID-19 (coronavirus)?

Het kabinet heeft besloten dat jeugdtrainers en –coaches die in aanraking komen met groepen kinderen vanaf 11 mei in aanmerking komen voor het afnemen van een test op de aanwezigheid van COVID-19. De info is via de jeugdvoorzitter rondgestuurd naar de trainers. Hopelijk hoeft niemand er gebruik van te maken, maar wel erg goed dat de mogelijkheid geboden wordt.