https://t.co/qOeW6JyLvs Spelregelbewijs voor 1 september 2020 https://t.co/GvXCbJwDyo
Image is not available
https://t.co/CDWtWkA1iQ Pasfoto spelerspas wijzigen https://t.co/ISiNIJWtAD
Image is not available
https://t.co/6ELBplS0ro Volledige bekerindeling seizoen 2020/2021 bekend https://t.co/HJyPdOrTEP
Image is not available
A.s. maandag 3 augustus van 11-12 uur GIGA voetbaltoernooi op sportpark Streveland. Je doet toch ook mee?! https://t.co/SBjb5Xmmzs
Image is not available
Vanmiddag is de kantine/terras vanaf 16 uur open. Kom gezellig even langs! Daarna zijn we ivm de vakantie een paar… https://t.co/xdgmVadhGE
Image is not available
Slider

De transferwindow sluit morgen (maandag 15 juni). Streefkerk gaat het nieuwe seizoen 2020/2021 in met weer alleen eigen jongens!

Christiaan de Jong komt terug na een verblijf van 2 jaar bij buurman Nieuw Lekkerland. Verder wordt de selectie van de nieuwe trainers Pieter Lagendijk (1ste) en Peter van Horssen (2e) uitgebreid met de jeugdspelers Jurian Vet, Julian de Bruijn, Fred van Muijlwijk, Jan van Muijlwijk en Emilio Prins. Naast Brian Stuij stellen ook Robert van Herk, Jaap Verschoor en Amel de Jong zich (weer) beschikbaar.

Rick vd Berg, Alain vd Oever en Ricardo Boers zijn helaas volledig gestopt.

Samen met de staf van 1 (Pieter Lagendijk, Ricardo Boers, Pieter Zeilstra, Melvin van Wijk, Mart Looren de Jong en Ronald Slob) en 2 (Peter van Horssen, Piet Prins, Michel vd Vlist en Aart Aanen) gaat we met z’n allen weer een mooi nieuw seizoen tegemoet.

De vacature verzorg(st)er staat overigens nog wel open. Wie meldt zich aan bij onze geweldige selectie en vereniging?!