https://t.co/g8h3LINXgQ 80% voorraad verkocht, restant naar voedselbank https://t.co/5NiPjzfHZr
Image is not available
https://t.co/hg6RY45vVS Aangepast schema van de (besloten) trainingen ivm avondklok.
Image is not available
https://t.co/b0QjCNmPRT Vrijdag 22-2: laatste verkoopdag voorraad!
Image is not available
https://t.co/WXWfPMUG7a Verkoop voorraad (woensdag, donderdag en vrijdag)
Image is not available
https://t.co/qdF5MdoXvN 31 december: OLIEBOLLENACTIE VV STREEFKERK https://t.co/7PeOWLcqrk
Image is not available
Slider

Vanaf 1 juni zijn er weer een flink aantal klussen uitgevoerd op sportpark Streveland. Uiteraard alles met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

De onderhoudsploeg is hard bezig met de reguliere werkzaamheden (o.a. bosschages) en het verven / repareren van de raamomlijstingen kleedkamers.

SV De Koeten heeft 2 nieuwe tafels en een statafel voor buiten gemaakt. De komende 2 weken wordt ook nog de 'tribune' verplaatst, een extra statafel voor binnen in elkaar gezet en de buitenmeubels in de verf gezet. Eind maart hebben de mannen onder meer al het hek van het terras aangepast (1,5 meter naar voren geplaatst en voorzien van 'tafelbladen'). 

De zaterdagochtend ploeg heeft de afgelopen 2 zaterdagen ook niet stilgezeten. Bestrating hoek veld 2 is onder handen genomen en is de speeltuin aangepast. De schommel en duikelrek zijn verplaatst en de wipkip verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleinere speeltuin maar wel een vergroot terras.

Voor 1 juli zal de overkapping geheel dichtgemaakt worden. Dit is een belangrijke datum want misschien kan dan de kantine en her terras wel weer open. Wel helaas wel met een flink aantal spelregels. Het bestuur vergadert hier eind juni over. 

Kortom onze club zit - nu het weer mag - niet stil. Er is en wordt prachtig werk geleverd.