En het terras is helemaal dicht! Nu nog voegen, hek en bankjes plaatsen en straat voor terras ophogen. Genoeg te do… https://t.co/JZv0CS90xr
Image is not available
https://t.co/riC9MCNuIP Kom deze maand gratis meetrainen bij vv Streefkerk https://t.co/jQnKDVTdsK
Image is not available
https://t.co/dOdlfRX1QP JO 07 in het nieuw!
Image is not available
Mooi begin! Jo07 in het nieuw bij aanvang KNVB regio cup. Helaas....tegenstander komt niet opdagen.... Trost op onz… https://t.co/sARp3TuRaP
Image is not available
https://t.co/l1OSoL1yyM We gaan op zaterdag weer open! https://t.co/Q2ZfNcTPkV
Image is not available
Slider
 
Met ingang van het nieuwe seizoen beschikt onze vereniging weer over een echt damesteam. Hoe lang is dat wel niet geleden.
 
Het gehele team van de MO-19 schuift door en vanuit de dames trainingsgroep hebben een aantal dames aangegeven graag te willen aansluiten.
 
Amber, Michelle, Elize, Melinka, Lorraine, Claudia, Luka, Lisa, Michelle, Luna, Liz, Zoe, Yasmine en Sarah krijgen versterking van Elise, Loes, Esther, Lianne, Loeki, Lianne, Janne-Fleur en mogelijk Esther alsmede de nieuwelingen Pieteke, Paula en Isabel.
 
Trainer van de dames wordt John den Besten. Wat zijn wij en de dames daar blij mee!
 
Nu nog een coach/leider en vlagger voor de zaterdag.
Wie gaat er met deze fantastische dames aan de slag?
Meld je svp snel aan bij Jacco of Rob.
 
Vanwege het huidige aantal speelsters in het team geldt er helaas wel - tot nader order - een ledenstop voor de dames. Iedereen moet namelijk aan voldoende speelminuten toekomen. Wel kan nog aangesloten worden bij de dames trainingsgroep. Er wordt dan alleen op woensdag getraind en er zijn geen wedstrijden. Hiervoor geldt een apart lidmaatschap.
 
Als vereniging zijn wij ontzettend blij en trots op deze mooie ontwikkeling. We wensen de dames dan ook ontzettend veel plezier in het nieuwe seizoen!