https://t.co/qOeW6JyLvs Spelregelbewijs voor 1 september 2020 https://t.co/GvXCbJwDyo
Image is not available
https://t.co/CDWtWkA1iQ Pasfoto spelerspas wijzigen https://t.co/ISiNIJWtAD
Image is not available
https://t.co/6ELBplS0ro Volledige bekerindeling seizoen 2020/2021 bekend https://t.co/HJyPdOrTEP
Image is not available
A.s. maandag 3 augustus van 11-12 uur GIGA voetbaltoernooi op sportpark Streveland. Je doet toch ook mee?! https://t.co/SBjb5Xmmzs
Image is not available
Vanmiddag is de kantine/terras vanaf 16 uur open. Kom gezellig even langs! Daarna zijn we ivm de vakantie een paar… https://t.co/xdgmVadhGE
Image is not available
Slider
 
Met ingang van het nieuwe seizoen beschikt onze vereniging weer over een echt damesteam. Hoe lang is dat wel niet geleden.
 
Het gehele team van de MO-19 schuift door en vanuit de dames trainingsgroep hebben een aantal dames aangegeven graag te willen aansluiten.
 
Amber, Michelle, Elize, Melinka, Lorraine, Claudia, Luka, Lisa, Michelle, Luna, Liz, Zoe, Yasmine en Sarah krijgen versterking van Elise, Loes, Esther, Lianne, Loeki, Lianne, Janne-Fleur en mogelijk Esther alsmede de nieuwelingen Pieteke, Paula en Isabel.
 
Trainer van de dames wordt John den Besten. Wat zijn wij en de dames daar blij mee!
 
Nu nog een coach/leider en vlagger voor de zaterdag.
Wie gaat er met deze fantastische dames aan de slag?
Meld je svp snel aan bij Jacco of Rob.
 
Vanwege het huidige aantal speelsters in het team geldt er helaas wel - tot nader order - een ledenstop voor de dames. Iedereen moet namelijk aan voldoende speelminuten toekomen. Wel kan nog aangesloten worden bij de dames trainingsgroep. Er wordt dan alleen op woensdag getraind en er zijn geen wedstrijden. Hiervoor geldt een apart lidmaatschap.
 
Als vereniging zijn wij ontzettend blij en trots op deze mooie ontwikkeling. We wensen de dames dan ook ontzettend veel plezier in het nieuwe seizoen!