Ons 4e steunt onze super club ook en heeft een super lot gekocht van de grote Clubactie. Super mannen! https://t.co/3dj9hrwQuD
Image is not available
Vanavond algemene ledenvergadering. Digitaal deze keer. Je bent toch zeker ook aanwezig?! https://t.co/uPzss9PSBu
Image is not available
https://t.co/iNsePCKqOq Agenda Algemene Leden Vergadering dd 26-11-2020
Image is not available
https://t.co/qI7XDKSLjH ALGEMENE LEDENVERGADERING DIGITAAL https://t.co/Ukzb7nOqGe
Image is not available
https://t.co/cCwNaq66Y9 Sinterklaas of Kerst cadeaus? https://t.co/3bj9uxo9SO
Image is not available
Slider
 
Met ingang van het nieuwe seizoen beschikt onze vereniging weer over een echt damesteam. Hoe lang is dat wel niet geleden.
 
Het gehele team van de MO-19 schuift door en vanuit de dames trainingsgroep hebben een aantal dames aangegeven graag te willen aansluiten.
 
Amber, Michelle, Elize, Melinka, Lorraine, Claudia, Luka, Lisa, Michelle, Luna, Liz, Zoe, Yasmine en Sarah krijgen versterking van Elise, Loes, Esther, Lianne, Loeki, Lianne, Janne-Fleur en mogelijk Esther alsmede de nieuwelingen Pieteke, Paula en Isabel.
 
Trainer van de dames wordt John den Besten. Wat zijn wij en de dames daar blij mee!
 
Nu nog een coach/leider en vlagger voor de zaterdag.
Wie gaat er met deze fantastische dames aan de slag?
Meld je svp snel aan bij Jacco of Rob.
 
Vanwege het huidige aantal speelsters in het team geldt er helaas wel - tot nader order - een ledenstop voor de dames. Iedereen moet namelijk aan voldoende speelminuten toekomen. Wel kan nog aangesloten worden bij de dames trainingsgroep. Er wordt dan alleen op woensdag getraind en er zijn geen wedstrijden. Hiervoor geldt een apart lidmaatschap.
 
Als vereniging zijn wij ontzettend blij en trots op deze mooie ontwikkeling. We wensen de dames dan ook ontzettend veel plezier in het nieuwe seizoen!