En het terras is helemaal dicht! Nu nog voegen, hek en bankjes plaatsen en straat voor terras ophogen. Genoeg te do… https://t.co/JZv0CS90xr
Image is not available
https://t.co/riC9MCNuIP Kom deze maand gratis meetrainen bij vv Streefkerk https://t.co/jQnKDVTdsK
Image is not available
https://t.co/dOdlfRX1QP JO 07 in het nieuw!
Image is not available
Mooi begin! Jo07 in het nieuw bij aanvang KNVB regio cup. Helaas....tegenstander komt niet opdagen.... Trost op onz… https://t.co/sARp3TuRaP
Image is not available
https://t.co/l1OSoL1yyM We gaan op zaterdag weer open! https://t.co/Q2ZfNcTPkV
Image is not available
Slider

Vanaf 1 juli zijn er nog meer versoepelingen van de coronamaatregelen van kracht. Zo mogen onze kantine en terras open, 18+ weer normaal trainen, oefenwedstrijden zijn toegestaan en ook toeschouwers zijn weer welkom bij trainingen/wedstrijden. Wel geldt buiten het veld de bekende 1,5 meter regel. Het virus is namelijk nog niet weg. Een uitdaging, maar omdat iedereen zich op de club (en daar buiten) de laatste maanden keurig aan alle regels heeft gehouden, moet dit toch ook lukken?!

Terras/kantine open vanaf 1 juli

Op zaterdag 4 en 11 juli zal ons terras (en kantine) geopend zijn van 16.00 tot uiterlijk 20.00 uur. Inmiddels is alles ingericht conform de richtlijnen met zelfs een looproute in de kantine. De 2 verkooppunten aan de bar zijn netjes aangegeven. Ga niet met stoelen (of tafels) schuiven, hou de opstelling zoals deze is. Er zijn geen zitplaatsen aan de bar, het aantal personen rondom een (sta)tafel is op de grond met stippen weergeven (4-6 personen).

Betaling met PIN of contactloos i.p.v. contant.

Smikkelhoek is gesloten. Ook de frituur gaat niet aan.

Of we daarna op de zaterdagen open gaan, is afhankelijk van o.a. belangstelling, barbezetting en naleving van de richtlijnen.

Op de trainingsavonden van de selectie zal het terras/kantine ook open zijn tot uiterlijk 0.00 uur. Naast de opgelegde richtlijnen zijn de bekende spelregels - zoals geen muziek buiten - eveneens van toepassing. Ruud zal de bar bemannen en Jacco zal waar nodig assisteren.

Bij ‘slecht’ weer is - vanwege het beperkte aantal zitplaatsen - de kantine gesloten. Dit wordt dan rond het middaguur op zaterdag kenbaar gemaakt.

Trainingen t/m 11 juli

De laatste trainingsactiviteit voor zowel jeugd als senioren is zaterdag 11 juli. Daarna gaan we op sportief vlak 4 weken dicht.

Het bekende trainingsschema, inclusief wisseltijden, blijft ongewijzigd. Ook zullen de douches nog niet gebruikt mogen worden. Was je handen regelmatig en goed, gebruik je eigen drinkfles, laat hesjes zoveel mogelijk bij dezelfde persoon en was deze na iedere training (door trainer/leider). Toeschouwers zijn weer welkom.

Op zaterdag 4 en 11 juli wordt er (waarschijnlijk onderling in toernooi en/of wedstrijdvorm) getraind door de selectie. Ook andere teams kunnen dit desgewenst doen. Wel eerst overleg uiteraard. Kantine is (in principe) echter pas vanaf 16.00 uur open.  

De selectie begint - in aanloop op het nieuwe seizoen 2020/2021 - op dinsdag 11 augustus (of donderdag 13 augustus) weer begint met trainen.

Zaterdag 29 augustus begint de bekercompetitie. Oefenwedstrijden 1ste: dinsdag 18-08 (20.00 uur) uit Zwaluwe / zaterdag 22-08 (14.30 uur) thuis Baronie / dinsdag 08-09 nnb.  Het 2e oefent dinsdag 25-08 (20.00 uur) uit bij Nw Lekkerland. Aanvang competitie 19 september.

Verder

  • Buiten de trainingen/wedstrijden om is en blijft de hoofdregel 1,5 meter onderlinge afstand. Zowel langs de lijn als op het terras en in de kantine.
  • Alleen de hoofdpoort is open. Andere ingangen blijven gesloten tot half augustus.
  • Blijf bij (lichte) klachten zoals hoesten, verkoudheid of koorts thuis. Laat je bij twijfel testen op de aanwezigheid van COVID-19.
  • Je hebt een eigen verantwoordelijkheid. Richting jezelf en anderen. Hou je dan ook aan de richtlijnen en protocollen:

               https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/berichten/60673/coronaprotocollen-voor-na-1-juli-beschikbaar

               https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

               https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

               https://www.khn.nl/lobby/khn-lobby/gezondheid/coronavirus

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen, stel deze gerust aan één van de bestuursleden. Ook zij vinden de 1,5 meter maatregel erg lastig en zijn zeker niet van plan om bij deze versoepelingen ‘als politieagent op te treden’. Als iedereen zich echter houdt aan de ons opgelegde spelregels en richtlijnen dan komt het helemaal goed. Niemand zit te wachten op - ook niet na een paar biertjes - gezeur en (hoge) boetes bij eventuele controles.

Eindelijk kunnen we na lange tijd weer gezellig onder het genot van een biertje, wijntje op frisje bijpraten op onze club. Wie wil dit nu niet?!