https://t.co/qOeW6JyLvs Spelregelbewijs voor 1 september 2020 https://t.co/GvXCbJwDyo
Image is not available
https://t.co/CDWtWkA1iQ Pasfoto spelerspas wijzigen https://t.co/ISiNIJWtAD
Image is not available
https://t.co/6ELBplS0ro Volledige bekerindeling seizoen 2020/2021 bekend https://t.co/HJyPdOrTEP
Image is not available
A.s. maandag 3 augustus van 11-12 uur GIGA voetbaltoernooi op sportpark Streveland. Je doet toch ook mee?! https://t.co/SBjb5Xmmzs
Image is not available
Vanmiddag is de kantine/terras vanaf 16 uur open. Kom gezellig even langs! Daarna zijn we ivm de vakantie een paar… https://t.co/xdgmVadhGE
Image is not available
Slider

Helaas constateren wij dat er de laatste tijd gebruik gemaakt wordt van veld 1 (en 2). Zoals iedereen weet, is dit absoluut niet toegestaan. Vandaar de vriendelijke doch dringende oproep dit dan ook niet te doen.

Zie je toch iemand op onze velden spreek ze dan svp aan. Dit hoeft niet alleen door het bestuur of onderhoudsploeg gedaan te worden. Maar we nemen aan dat het vanaf nu niet meer voorkomt. Onze velden zijn alleen beschikbaar voor trainingen en/of wedstrijden georganiseerd door vv Streefkerk.

De gemeente Molenlanden heeft o.a. een trapveldje ter beschikking gesteld om op de voetballen. We snappen dat het gebruik maken van onze velden erg verleidelijk is, maar het mag absoluut niet. Als het huidige trapveldje niet toereikend is, ga dan svp in gesprek met de gemeente voor een andere en/of betere oplossing.